Samsung HomeSync, disponibil utilizatorilor din Romania

Samsung Electronics România a anunțat astăzi disponibilitatea serviciului Samsung HomeSync, o soluție home hub care are capacitatea de stocare necesară pentru a proteja conținutul digital al întregii familii. HomeSync oferă o experiență de divertisment captivantă pentru ecranele TV mari și, în același timp, un nou mod de a te bucura de sistemul tău HDTV datorită experienței și mai inteligente a Android. Samsung HomeSync este disponibil în magazinele de specialitate din România începând cu această săptămână.

„Cu HomeSync petreci mai puțin timp pentru a stoca momentele tale prețioase și mai mult timp pentru a le crea,” a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communication at Samsung Electronics. „Acum, poți transmite conținut video de pe dispozitivul tău Samsung GALAXY direct pe televizorul tău sau poți naviga prin fotografiile tale pe un ecran mare pentru a le putea viziona cu întreaga familie. Acel timp petrecut cu familia este mult mai important decat timpul petrecut pentru a stoca manual conținutul.”

Accesează conținutul tău oriunde, oricând

HomeSync oferă 1 TB de conținut propriu/ privat, spațiu suficient dacă ar fi să încarci 10 fotografii zilnic timp de 82 de ani, sau 10 minute de conținut video creat acasă timp de 10 ani. Dispozitivul poate fi folosit de către maximum 8 utilizatori, iar fiecare dintre acestia poate folosi la rândul lui cinci dispozitive. Folosind aplicația Samsung Link pe un dispozitiv mobil, utilizatorii își pot accesa imaginile, muzica preferată, clipurile video, documentele și fișierele de pe orice dispozitiv înregistrat. Încărcarea conținutului pe HomeSync este la fel de simplă precum este selectarea unei fotografii și activarea pictogramei HomeSync.

Transmite conținutul de pe mobil direct pe TV

Prin intermediul Media Center Android de pe HomeSync poți reda jocuri pentru smartphone, clipuri video, muzică, sau poți naviga prin fotografii pe televizorul tău. Poți transmite conținutul în oglindă de pe dispozitivul tău mobil GALAXY pe televizorul tău full HD. De asemenea, utilizatorii vor putea folosi dispozitivul lor mobil drept telecomandă și se vor putea bucura de cele mai populare aplicații Android cum ar fi jocuri, Youtube, sau pot chiar naviga pe Internet direct de pe televizoarele lor. Dispozitivul funcționează ca un centru media complet și captivant, la tine acasă.

 

Specificații produs:

CPU

1.7GHz Dual Core

Memorie

2GB RAM 8GB Flash Memory 1TB HDD (*910GB disponibili pentru utilizator)

Conectivitate

LAN

Gigabit Ethernet

Wi-Fi

802.11 b/g/n 2.4GHz & a/n 5GHz, HT40 2×2 MIMO Channel Bonding

Bluetooth

V4.0

Interfață

USB 3.0

External USB I/F Connection (x2)

Micro USB

PC Connection 11pin mUSB (x1)

HDMI out

Support (HDMI1.4)

Optical Audio

Audio Amp. Connection

Codec

Video

H.264, H.263, MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, WMV7/8, MP43, VP8, DivX

Audio

MP3, AAC LC/AAC/eAAC, WMA 9std/10pro/Lossless, FLAC, Vorbis, AMR-NB/WB, Wav, Mid, AC-3, DTS

DRM

HDCP 1.3/2.1, Playready, Widevide, Trustzone

 

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau obligații.

 

* Android, Google, Google Maps și Google Navigation sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.