187 de locuri libere în grădiniţele sectorului 2

Şi în noul an şcolar 2013 – 2014 au rămas locuri libere în grădiniţele sectorului 2. După ce au fost înscrişi copii din familiile ce locuiesc în sectorul 2, au rămas 187 de locuri libere, datorită măsurilor întreprinse de Primarul Neculai Onţanu care în urmă cu trei ani a construit 18 grădiniţe noi şi moderne la standarde înalte.

În urma analizelor statistice întreprinse de Primăria Sectorului 2 şi Inspectoratul Şcolar al Sectorului 2, edilul Neculai Onţanu a decis, în urmă cu patru ani să construiască noi grădiniţe în zonele unde erau cererile cele mai mari. În numai un an de la începerea construcţiilor, cele 18 grădiniţe noi cu o capacitate totală de 2450 de locuri au fost finalizate, reuşind astfel să acopere necesarul de cereri pentru micuţii sectorului 2.

Eforturile edilului sectorului 2 au fost încununate cu succes şi acum, la finalul etapei de înscriere şi reînscriere a preşcolarilor în anul de învăţământ 2013 – 2014, în toate cele 39 de grădiniţe de stat din sectorul 2 sunt cuprinşi 7103 copii şi au rămas libere 187 de locuri.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.