A doua ediţie a EXPOROM Auto&Moto Show, 9-12 mai 2013

Sute de bolizi cu mii de cai-putere sub capotă, automobile clasice, dar şi cele mai noi modele de pe piaţă aşteaptă cetăţenii la EXPOROM, noul centru expoziţional situat în Pantelimon, la intersecţia DN3 cu Şoseaua de Centura, în perioada 9-12 mai.

Si asta nu e tot. Vali Porcisteanu, campionul national la raliu, va face onorurile deschiderii evenimentului, cu o demonstratie in cadrul competitiei „Cupa presei la Buggy”.
O alta supriza vine odata cu tombola organizata in cadrul evenimentului. Pe baza biletului sau abonamentului cumparat, vizitatorii pot castiga un Hyundai i20, in urma extragerii la sorti, ce va avea loc in ultima zi a show-ului.

EXPOROM Auto&Moto Show este la a doua editie. Dupa succesul de anul trecut. Peste 25.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de-a IIa editie a Auto&Moto Show 2013. Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza biletului de intrare, iar  transportul vizitatorilor va fi gratuit de la statia de metrou Republica.

Evenimentul  isi deschide portile pe 9 mai cu defasurarea concursului „Cupa presei la Buggy”. Zilele urmatoare continua cu inscrieri, calificari si masuratori pentru competitia de CAR Audio (EMMA). Desigur nu vor lipsi nici demonstratiile cu buggy-uri, cu motoare, expo tuning si prezentarea masinilor ce vor concura in cadrul Campionatului National de Drift (11-12mai).

Intr-un spatiu de 12.500 mp, fie ca sunt importatori sau distribuitori, expozantii sunt invitati sa prezinte, sa dezbata sau sa lanseze in fata publicului larg noutatile in materie de auto, moto si sport.

Biletele pot fi achizitionate astfel: de pe www.myticket.ro, din reteaua Diverta sau direct de la locatie (pe durata desfasurarii evenimentului).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.