A doua ediție a târgului de design contemporan în piele MATERIA, la final

A doua ediție a târgului de design contemporan în piele MATERIA a fost timp de două zile spațiul de întâlnire a celor mai cool designeri & branduri în piele din Romania.

MATERIA s-a încheiat cu succes duminică seară: 40 de designeri creatori în piele și branduri românești au expus colecțiile de primăvară dar și colecții capsulă realizate exclusiv pentru MATERIA, ce au fost admirate de multitudinea de  vizitatori, în setup-ul elegant de la Grand Hotel Boulevard, semnat de arhitecta Andreea Caragheorgheopol.

“A doua ediție MATERIA mi-a întărit convigerea ca necesitatea unei platforme care să crească vizibilitea segmentului celor care aleg să facă creație în piele este mai mult decât necesară. Publicul românesc dorește și caută activ creații în piele, însă ocaziile în care poate accesa o selecție cu cei mai buni practic nu exista până la Materia. În România există creație în piele și merită văzută, atinsă, apreciată și purtată. Există designeri români talentați, și un astfel de eveniment le oferă șansa de a se întâlni direct cu publicul consumator, de a comunica, de a fi descoperiți și mai apoi purtați.” spune Dan Pierșinaru.

În premieră la această ediție MATERIA am inaugurat premiul ELLE – Best Leather Designer ce a mers la Bianca Muntean & Nicoleta Tudor de la Siameza Atelier pentru colecția de șorțuri din piele, inedită și fresh. Siameza Atelier va beneficia de promovare  susținută în mediile online Elle.

LIA, brandul de accesorii din piele premium, a câștigat Premiul Department Store by Elle și va fi listat pe DepartmentStore.ro, în cadrul selecției curatoriate de editorii ELLE timp de șase luni.

O altă noutate la MATERIA a fost secțiunea Selected by… realizată, la această ediție, în parteneriat cu Molecule F; Mirela Bucovicean a ales cele mai creative și unitare concepte ale designerilor, iar premiul special Molecule F a ajuns la Atribut – pentru o lună, acesta va face parte din selecția concept  store-ului Molecule-F în condiții deosebite.

Fabulous Muses, Diana Enciu & Alina Tănasă, și-au ales piesele preferate în prima zi a târgului pentru deja cunoscuta categorie  “Recomandat de’.

Diana & Alina au recomandat obiecte create de DBOL-Design by Oana Lupaș, Siameza Atelier, Lemnia, Otilia Flonta, Luwa, Le Dot, Alexandra Abraham, snob. & Lady Magpie.

Premiul Publicului a mers către LUWA, iar în top 5 preferințe s-au numărat și Lemnia, Otilia Flonta, snob., Bogdan Deliu, Simina Filat și Oana Lupaș. Dacă ați votat,    urmăriți-ne pe pagina de facebook MATERIA pentru a afla cine va câștiga o creație fashion semnată Luwa; altfel, Materia vă dă întâlnire la toamnă, pregătește deja câteva surprize de calitate.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.