A III-a ediţie a Balului Steluţelor vineri, 29 noiembrie

Asociaţia M.A.M.E. organizează cea de-a III-a ediţie a Balului Steluţelor, un eveniment caritabil de strângere de fonduri în beneficiul copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave. Evenimentul va avea loc în data de 29 noiembrie 2013, la hotelul JW Marriot Bucharest, Sala Constanţa, începând cu ora 19:30 şi va fi onorat de prezenţa primului ministru, Victor Ponta, şi soţiei sale, Daciana Sârbu.

Gazdele evenimentului din acest an vor fi Ernest, vedeta postului de televiziune Kanal D, şi Cristiana Ionescu, expert în strângere de fonduri. Aceştia vor modera licitaţia cu strigare valorificând obiectele de colecţie realizate de artişti renumiţi, obiecte ce au fost donate de compania AVON. De asemenea, participanţii se vor putea înscrie la o tombolă cu premii şi vor asista la numeroase momente artistice susţinute de Giulia Anghelescu, Zoli Toth, Marius Baţu (Trupa Poesis), Trupa Uninvented Theatre şi dansatorii clubului Pygmalion Dance.

„Consider că un astfel de eveniment este un moment unic, în care ai ocazia să îmbini buna dispoziţie cu sprijinul real oferit copiilor bolnavi de cancer şi alte boli grave”, a declarat Maria Culescu, preşedintele fondator al Asociaţiei M.A.M.E.

Biletele individuale pentru bal (100 de euro) și pachetele de beneficii sponsori (Steluţa de AUR: 5.000 EURO, Steluţa de ARGINT: 3.000 EURO, Steluţa de BRONZ: 1.500 EURO) mai pot fi achiziţionate până miercuri, 27 noiembrie 2013, prin e-mail la andreea.tache@asociatiamame.comsau la telefon: 0727.733.146.

Anul trecut, Asociaţia M.A.M.E. a strâns în cadrul celei de-a II-a ediţii a Balului Steluţelor aproximativ 1 miliard de lei vechi, bani ce vor fi folosiţi pentru înfiinţarea unui centru de suport şi recuperare pentru copiii bolnavi de cancer şi alte boli grave numit „Centrul Steluţelor”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.