A patra conferință Autentic va avea loc pe 25 aprilie 2023

Marți seara, 25 aprilie 2023, de la ora 19:00 va avea loc cea de-a patra conferință AUTENTIC la sala Dalles din București, cu titlul „NU SCHIMBI TU LUMEA! Cum se naște un cetățean?.

Invitatul dezbaterii este unul dintre cei mai iubiți dascăli din România, prof. univ. dr. Dumitru Bortun de la SNSPA.

Evenimentul este caritabil, banii obținuți din vânzarea biletelor fiind donați Asociației BookLand pentru renovarea școlilor rurale!

Prof. univ. dr. Dumitru Bortun a fost premiat de Alianța Națională a Organizațiilor Studenților din România – ANSOC cu titlul de Profesor Bologna, acordat dascălilor care „sunt apreciați de studenți, aduc plus de valoare educației din România și sunt modele pentru studenți”.

De asemenea, domnul prof. univ. dr. Dumitru Bortun a fost decorat de președintele României cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler în semn de apreciere pentru contribuția importantă avută, de-a lungul întregii sale activități, la promovarea culturii și a identității naționale românești.

Conferințele AUTENTIC s-au născut atât din dorința lui Costi Gogoneață, gazda podcastului AUTENTIC, de a-și întâlni față în față prietenii din comunitatea canalului de youtube, dar și pentru a cunoaște oameni interesați de valorile educației autentice. Întâlnirile vor continua până în luna iunie, inclusiv, în același spațiu, la Sala Dalles.

Asociația BookLand renovează școlile rurale mobilizând mediul de afaceri privat (care redirectioneaza 20% din impozitul pe profit/venit), autoritățile și comunitățile locale.

În 3 ani, prin cele 67 scoli renovate, a reușit să acorde copiilor din satele României o șansă reală la o educație de calitate. Adio igrasie și mucegai, băncute rupte, uși/ferestre/pardoseli deteriorate, acoperișuri și tavane prin care plouă, curți pline de noroi, sobe în sălile de clasă și WC în spatele scolii!

În plus, Întâlnirile BookLand Evolution facilitează tinerilor dialogul cu varii personalități, Taberele Coolturale BookLand le oferă un mix echilibrat de informație & distracție, iar materialele educaționale le răspund întrebărilor care-i frământă.

Din 2023 demarează construcția primului Campus Preuniversitar Profesional în sistem Dual din mediul rural cu scopul de a forma specialiștii de care România are atâta nevoie în producție și servicii.

Biletele pot fi cumparate online pe https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/3943/nu-schimbi-tu-lumea-cum-se-naste-un-cetatean-sala-dalles-sala-dalles-bucuresti-25-aprilie-2023

Mai multe detalii despre Asociația BookLand pe site-ul https://book-land.ro/

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.