Academia Copiilor, la Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ aşteptă copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani la programul ”Academia Copiilor organizat în perioada iulie – septembrie 2013.

 

Academia Copiilor este un program care include 4 module: Comunicare și negociere, Managementul timpului, Managementul schimbării și Micul Antreprenor. Pe parcursul celor 4 module, copiii participă la jocuri interactive și activități distractive, având ocazia să-și valorifice aptitudinile adecvate fiecărei situații și să descopere lucruri noi, care să îi ajute în dezvoltarea capacităților de comunicare, de adaptare la nou și de gestionare a timpului.

 

În cadrul primului modul Comunicare și negociere, copiii vor avea ocazia să descopere lucruri noi despre comunicare și negociere, să conștientizeze anumite aspecte cărora poate nu le acordau importanța cuvenită; în jocurile lor vor avea posibilitatea să își exerseze abilitățile de ascultare, să acorde atenție limbajului nonverbal, să (re)descopere arta de a căuta răspunsuri.

Primul modul este structurat în 5 sedinţe, care se vor desfășura în perioada 15-19 iulie 2013, între orele 16,00 – 18,00 și sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer curs și ateliere SmartKidsLand.

Costurile de participare sunt de 220 Ron/participant, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant. Înscrierile se fac în limita a 12 locuri pe adresa de email: florentinap@antipa.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.