Acțiuni pentru desființarea dispozitivelor ilegale de rezervare a locurilor de parcare

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Poliție Locală, derulează începând de astăzi, 15 februarie, până la sfârșitul acestei luni, o amplă acțiune pentru depistarea persoanelor care amplasează ilegal dispozitive pentru rezervarea locurilor de parcare.

Astfel, în perioada menționată, între orele 6.00-22.00, echipe ale Poliției Locale Sector 3 vor organiza acțiuni pentru depistarea, identificarea și sancționarea contravențională, ridicarea de pe domeniul public a dispozitivelor și soluționarea sesizărilor ce vizează aceste aspecte.

Prin această acțiune se urmărește eradicarea unui fenomen sesizat de locuitorii Sectorului 3 și anume acela de amplasare pe domeniul public a unor dispozitive, cadre metalice sau diverse obiecte, folosite pentru  rezervarea locurilor de parcare. În acest sens a fost adoptată Hotărârea CLS 3 nr. 567/27.11.2017, prin care se stabilesc normele pentru buna gospodărire și înfrumusețare a Sectorului 3. La art. 1 lit. h din Hotărâre sunt reglementate toate situațiile în care amplasarea de cadre metalice sau diferite dispozitive care sugerează rezervarea locului de parcare/blocarea accesului constituie contravenție și sunt sancționate ca atare.

Sursa: Amos NEWS

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.