Adelin Petrișor și Dragoş Stoian, echipa Știrilor TVR care relatează din Israel

Corespondențele jurnalistului Adelin Petrişor şi ale cameramanului Dragoş Stoian din Israel pot fi urmărite în emisiunile informative ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR INFO, TVR Moldova şi online, pe stiriletvr.ro.

Israelul este decis să extermine gruparea teroristă Hamas. Drept urmare, nu a fost o clipă de linişte în Fâşia Gaza, aflată sub asediul armatei israeliene.

În mai puţin de 48 de ore, armata israeliană a mobilizat peste 300.000 de rezervişti“, a transmis pentru Știrile TVR, pe 10 octombrie, jurnalistul TVR în Israel, Adelin Petrişor.

Lumea e răscolită de conflicte și pare să uite prea des lecția dureroasă a războaielor. Cu un conflict la graniţă însă, România nu are cum să uite şi nici să ignore cruzimea atacurilor.

Încă de la momentul izbucnirii conflictului, TVR INFO a transmis informaţii şi imagini din Israel. În continuare, alarmele răsună, atacurile nu contenesc, lacrimile nu se mai opresc…

O echipă a Ştirilor TVR se află în Israel, în locul privit în aceste clipe de o lume întreagă. Jurnalistul Adelin Petrişor şi cameramanul Dragoş Stoian relatează din Israel pentru TVR conflictul din Orientul Mijlociu.

„În Tel Aviv, n-ai fi avut loc să arunci un ac. Acum lumea evită să iasă, oamenii se gândesc la ce se va întâmpla“, a explicat Adelin Petrişor într-o transmisiune în direct pentru TVR INFO.

Relatările jurnaliștilor TVR despre situaţia din Israel pot fi urmărite în emisiunile informative ale posturilor  TVR 1, TVR 2, TVR INFO, TVR Moldova şi pe online, pe stiriletvr.ro.

Nu am mai fost în Israel din 2006, când am transmis din războiul cu Hezbollah-ul libanez. Acum situația e mai tensionată, numărul victimelor este mult mai mare, oamenii sunt încă șocați de ceea ce s-a întamplat. Toți așteaptă ca armata israeliană să atace Gaza și terestru, până acum a făcut-o doar din aer și de pe mare“, a declarat trimisul special al TVR în Israel, Adelin Petrișor.

    
 
 

Comments

comments

One thought on “Adelin Petrișor și Dragoş Stoian, echipa Știrilor TVR care relatează din Israel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.