Adrian Severin, la Gold FM: „A șterge diferența dintre o familie în conformitate cu legile naturii și borne de conviețuire care nu sunt pe direcția firescului procreerii mi se pare complet aberant”

Invitat în emisiunea „Ce-i în gușă, și-n căpușă”, realizată de Cozmin Gușă la Gold FM, Adrian Severin s-a referit la resorturile accederii în fruntea statului a unor persoane complet nepregătite.

Acești politicieni complet nepregătiți nu știu că sunt nepregătiți și vor să ne transforme pe noi în oameni defecți”, a spus Adrian Severin.

Detaliind pe marginea motivelor pentru care s-a ajuns ca oameni de acest nivel să ajungă la conducerea statului, fostul ministru de Externe  s-a referit la întreaga perioadă de tranziție și cum a fost aceasta gestionată de clasa politică din ultimii 30 de ani.

Explicația faptului că românii sunt astăzi într-o stare de depresie, unii chiar disperați, vine din spate, din anii 1990, din gestionarea deficitară a tranziției. Politicienii nu au comunicat cu populația despre costurile acestei tranziții, iar distanța dintre elite și cetățeni s-a mărit până când s-a ajuns la o generalizare de tipul toți politicienii sunt la fel”, a spus Adrian Severin.

Fostul europarlamentar a trecut în revistă și situația din Statele Unite ale Americii, în care se înregistrează schimbări sociale majore.

„Ca inițiator al Parteneriatului Strategic al României cu SUA și pro-american, constat o decădere în societatea americană, din perspectiva instrumentelor politicului”, a afirmat Adrian Severin.

În legătură cu exacerbarea mișcărilor de susținere a minorităților, fostul demnitar român a afirmat că a propus dezincriminarea homosexualității, în anii 1990.

„Nu este normal să facă închisoare cineva pe motiv de homosexualitate. Pe de altă parte, însă, a șterge diferența dintre o familie în conformitate cu legile naturii și borne de conviețuire care nu sunt pe direcția firescului procreerii mi se pare complet aberant”, a spus Adrian Severin, la Gold FM.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.