„Afacerile simplificate”: Ghidul definitiv pentru succesul în afaceri

„Afacerile simplificate: 60 de zile în care să devii as în leadership, vânzări, marketing, execuție, management, productivitate personală și nu numai”. de Donald Miller, este cartea care va revoluționa modul în care privești și gestionezi afacerile în lumea modernă.

Scrisă de celebrul autor Donald Miller, această carte recent apărută la editura ap! (ACT și Politon) aduce în prim-plan o abordare practică și accesibilă pentru a-ți transforma visele de afaceri în realitate.

Fie că ești un antreprenor începător sau un lider experimentat, „Afacerile simplificate” oferă un ghid pas cu pas, structurat pe o perioadă de 60 de zile, pentru a te ajuta să devii maestru în leadership, vânzări, marketing, execuție, management și productivitate personală.

Cu o viziune inovatoare și o abordare pragmatică, Donald Miller dezvăluie secretele celor mai de succes lideri de afaceri și îți oferă instrumentele esențiale pentru a-ți maximiza potențialul în domeniul afacerilor.

Donald Miller, în calitate de CEO al companiei Business Made Simple, este un lider dedicat care promovează creșterea afacerilor mici prin platforma sa online. Ca prezentator al podcastului Business Made Simple și autor al mai multor cărți de succes, inclusiv bestsellerele „Creează un StoryBrand” și „Marketingul simplificat”, disponibile în limba română la Editura ap!, atât în format clasic, cât și ca eBook sau MP3 downloadabil, Miller aduce în lumina reflectoarelor principiile care l-au propulsat în vârf și pe care, acum, le împărtășește cu alții.

În „Afacerile simplificate”, el se angajează să ofere cititorilor săi instrumentele necesare pentru a-și accelera cariera și pentru a construi companii prospere și profitabile.

Promisiunea lui Miller este că, în doar două luni, prin intermediul cărții, cititorii vor dobândi o educație valoroasă în domeniul afacerilor – o oportunitate pentru care mulți oameni ar plăti sume considerabile ca să o obțină într-o școală tradițională de afaceri.

Pentru a completa informația oferită în carte, Miller oferă o serie de videoclipuri disponibile pe platforma sa online, BusinessMadeSimple.com/Daily.

O educație temeinică în domeniul afacerilor nu ar trebui să coste zeci de mii de dolari și ar trebui să se concentreze pe învățarea abilităților practice care pot genera succesul în afaceri.

Cartea de față este concepută pentru a te ajuta pe tine și echipa ta să deveniți profesioniști orientați spre valoare.

Profesioniștii orientați spre valoare fac mai multe în mai puțin timp, provoacă mai puțin stres și aduc mai multă claritate, câștigând mai mult pentru ei înșiși și pentru cei pe care îi reprezintă. O echipă formată din profesioniști orientați spre valoare este de neoprit” – Donald Miller, în Afacerile simplificate.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România.

Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții.

Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte, din sfere precum: dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing.

Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

ap! (ACT și Politon) online

Website: https://actsipoliton.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/actsipoliton/

Facebook: https://www.facebook.com/actsipoliton

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/edituraactsipoliton/

YouTube: https://www.youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@actsipoliton

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.