Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Agenţia Naţională Antidrog, o nouă sesiune de formare în domeniul luptei împotriva drogurilor

Publicat: duminică, 16 martie 2014

Agenţia Naţională Antidrog, în colaborare cu Direcţia de Poliţie Transporturi, a iniţiat o sesiune de formare pilot în domeniul drogurilor destinată personalului din cadrul structurilor Poliţiei Transporturi din Bucureşti, Argeş, Dâmboviţa şi Giurgiu.

Sesiunea de formare de bază în domeniul drogurilor a avut loc în perioada 12-13 martie 2014, la sediul Agenţiei Naţionale Antidrog şi reprezintă punctul de lansare al unei noi colaborări în domeniul formării de specialişti. Parteneriatul dintre cele două instituţii urmăreşte extinderea demersului formativ la nivel naţional, precum şi derularea de activităţi în comun.

Demersul de formare se înscrie în acţiunile derulate cu ocazia RAD 24 BLUE (Rail Action Day) şi a fost susţinut cu sprijinul specialiştilor din cadrul Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bucureşti 3, sub coordonarea Centrului Naţional de Formare şi Documentare în domeniul Drogurilor. Feedback-ului primit din partea beneficiarilor va reprezenta punctul de referinţă în derularea viitoarelor sesiuni de la nivel regional.

Obiectivul formării este creşterea nivelului de cunoştinţe al cadrelor Poliţiei Transporturi cu privire la tendinţele fenomenului consumului şi traficului de droguri în România, principalele categorii de substanţe şi efectele acestora, noţiuni utilizate în domeniul drogurilor, semnele consumului de droguri, sistemul de asistenţă destinat persoanelor dependente de droguri în România şi fenomenul substanţelor noi cu efecte psihoactive etc.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=25431

Publicat de la data mart. 16 2014. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

21 februarie 2020, 7:31
 

VSV
Ceaţă
1°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 3°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 0 km/h VSV
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:07
Apus: 17:52
Prognoza 22 februarie 2020
Zi
 

N
Predominant înnourat
11°C
Vânt: 4 km/h N
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

S
Parţial înnourat
1°C
Vânt: 4 km/h S
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 265.953 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team