Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

AGERPRES a lansat proiectul editorial #CentenarDiplomatic

Publicat: miercuri, 21 martie 2018

 

 

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial #CentenarDiplomatic, care conţine interviuri atât cu ambasadori români, cât şi cu şefi ai misiunilor diplomatice străine acreditaţi la Bucureşti, în contextul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire. În interviurile realizate vor fi abordate teme ce țin de Centenarul Marii Uniri, dar și subiecte de actualitate internă și internațională.

Primele materiale, deja publicate, sunt interviurile cu ambasadorul României la Atena, Lucian Fătu, și cu Derek Feely, ambasadorul Irlandei la București.

Lucian Fătu face referire la schimburile comerciale bilaterale dintre România şi Grecia, care se află în cel mai bun moment din istoria relaţiilor economice, peste nivelul anterior crizei economice şi financiare, înregistrând aproape 1,8 miliarde euro în 2017, faţă de 1,14 miliarde în anul 2009. De asemenea, ambasadorul României la Atena, Lucian Fătu, vorbește pe larg despre relaţiile dintre cele două țări.

Derek Feely, ambasadorul Irlandei la București, este impresionat de dimensiunile sectorului IT din Cluj-Napoca și Timișoara și atrage atenția asupra faptului că investitorii doresc stabilitatea economică și fiscală.

Materialele vor fi publicate pe fluxurile Bucureşti, Politic, Politic Ex, România în Lume, Ora Europei, dar şi pe site-ul public www.agerpres.ro, la rubrica specială dedicată proiectului #CentenarDiplomatic: https://www.agerpres.ro/centenar-diplomatic.

Hashtagul sub care se vor găsi pe Facebook și Twitter materialele jurnalistice este #CentenarDiplomatic.

AGERPRES îşi continuă astfel misiunea de informare publică, dezvoltându-se permanent și oferind presei din România și din străinătate posibilitatea de a se conecta în permanenţă la ştiri şi materiale jurnalistice de calitate, respectând aceleași principii de bază ale jurnalismului ca și până acum: echidistanța și corectitudinea în abordarea subiectelor.

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=94764

Publicat de la data mart. 21 2018. Categorii ALEGEREA NOASTRA, MASS-MEDIA, Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

5 decembrie 2019, 20:39
 

N
Senin
2°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 4°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 74%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:36
Apus: 16:36
Prognoza 6 decembrie 2019
Zi
 

SV
Predominant însorit
4°C
Vânt: 7 km/h SV
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Nori intermitenti
-3°C
Vânt: 4 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 246.678 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team