Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

AGERPRES a lansat proiectul editorial #CentenarDiplomatic

Publicat: miercuri, 21 martie 2018

 

 

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial #CentenarDiplomatic, care conţine interviuri atât cu ambasadori români, cât şi cu şefi ai misiunilor diplomatice străine acreditaţi la Bucureşti, în contextul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire. În interviurile realizate vor fi abordate teme ce țin de Centenarul Marii Uniri, dar și subiecte de actualitate internă și internațională.

Primele materiale, deja publicate, sunt interviurile cu ambasadorul României la Atena, Lucian Fătu, și cu Derek Feely, ambasadorul Irlandei la București.

Lucian Fătu face referire la schimburile comerciale bilaterale dintre România şi Grecia, care se află în cel mai bun moment din istoria relaţiilor economice, peste nivelul anterior crizei economice şi financiare, înregistrând aproape 1,8 miliarde euro în 2017, faţă de 1,14 miliarde în anul 2009. De asemenea, ambasadorul României la Atena, Lucian Fătu, vorbește pe larg despre relaţiile dintre cele două țări.

Derek Feely, ambasadorul Irlandei la București, este impresionat de dimensiunile sectorului IT din Cluj-Napoca și Timișoara și atrage atenția asupra faptului că investitorii doresc stabilitatea economică și fiscală.

Materialele vor fi publicate pe fluxurile Bucureşti, Politic, Politic Ex, România în Lume, Ora Europei, dar şi pe site-ul public www.agerpres.ro, la rubrica specială dedicată proiectului #CentenarDiplomatic: https://www.agerpres.ro/centenar-diplomatic.

Hashtagul sub care se vor găsi pe Facebook și Twitter materialele jurnalistice este #CentenarDiplomatic.

AGERPRES îşi continuă astfel misiunea de informare publică, dezvoltându-se permanent și oferind presei din România și din străinătate posibilitatea de a se conecta în permanenţă la ştiri şi materiale jurnalistice de calitate, respectând aceleași principii de bază ale jurnalismului ca și până acum: echidistanța și corectitudinea în abordarea subiectelor.

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=94764

Publicat de la data mart. 21 2018. Categorii ALEGEREA NOASTRA, MASS-MEDIA, Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 august 2019, 22:06
 

NNE
Senin
28°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 26°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 44%
Vânt: 7 km/h NNE
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:29
Apus: 20:07
Prognoza 25 august 2019
Zi
 

ENE
Parţial însorit cu furtună
34°C
Vânt: 14 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 6
Noapte
 

ENE
Parţial înnourat cu furtună
19°C
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 6
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 23-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 23, 24, 25 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 23, 24, 25 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat, iar local […]

Loto

Horoscop

  • 225.570 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team