„Alladin”, un alt blockbuster marca Disney

După „Captain Marvel” şi „Avengers: Endgame”, Disney a plasat „Aladdin” pe prima poziţie a box-office-ului nord-american, înaintea unei noi serii de blockbustere aşteptate mai târziu în acest an, informează AFP.

Adaptat după desenul animat care a marcat întoarcerea casei lui Mickey în atenţia publicului în 1992, „Aladdin” a înregistrat încasări de 86,1 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit rezultatelor preliminare ale firmei de specialitate Exhibitor Relations. Dacă luăm în calcul şi încasările la nivel internaţional, „Aladdin” a vândut deja bilete în valoare de 207 milioane de dolari, ceea ce ar trebui să-l poziţioneze, la final, destul de bine printre numeroasele adaptări de animaţii care au lansat Disney.

În regia lui Guy Ritchie, filmul îi are în distribuţie pe actorul egipteano-canadian Mena Massoud, în rolul lui Aladdin, şi pe Will Smith, care-l interpretează pe intempestivul şi irezistibilul duh ce sălăşluieşte în lampa fermecată.

În urma acestor rezultate, „Aladdin” pare să fi înlăturat fără drept de apel „John Wick: Chapter 3 – Parabellum” de pe prima poziţie a box-office-ului.

În top este și producţia Disney „Avengers: Endgame”, cu încasări de 16,8 milioane de dolari pe parcursul a trei zile. Cu încasări la nivel mondial de 2,677 miliarde de dolari, acest ultim episod al sagăi „Avengers” se îndreaptă încet dar sigur spre recordul stabilit de „Avatar”, cu 2,787 miliarde de dolari.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.