Alternativa pentru țară: ADN, Alternativa pentru Sectorul 1: ADN

Români despre mine!

Astăzi, regizor Olimpia Stavarache – Mustață, regizor român de film, un OM extraordinar, un român adevărat, cu ADN 100% românesc!

“Sunt câteva întâlniri providențiale care au avut loc în viața mea profesională, iar din acest punct de vedere întâlnirea cu domnul profesor Florin Toader ocupă unul dintre locurile cele mai importante.

Am avut bucuria să îl cunosc pe domnul profesor cu ocazia înscrierii mele la cursurile Universității Hyperion, Facultatea de Regie de Film şi Tv, pentru care am primit îndrumare din partea domniei sale, iar această îndrumare continuă până în prezent, sub forma unei excelente colaborări profesionale.

Consider că am avut ocazia să îl cunosc pe domnul profesor Florin Toader, sub toate aspectele personalității sale profesionale, suficient cât să îmi fac o părere elocventă.

Pe parcursul anilor de studenție (începând cu anul 2009), acesta s-a dovedit a fi mentorul care mi-a insuflat din harul pentru cinema şi imagine de film.

Pentru temele şi lucrările pe care le-am avut de executat, am beneficiat în permanenţă de îndrumare şi suport din partea dânsului, atât prin discuțiile care au avut loc în timpul orelor de curs (care nu de puține ori se prelungeau în pauze), cât şi în mod practic, pe platourile de filmare.

L-am descoperit de nenumărate ori în mijlocul studenților, cu aceeaşi răbdare de fiecare dată.

Cinema-ul este o artă şi necesită sacrificiu şi efort, iar acest lucru l-am învățat cel mai bine de la profesorul Florin Toader.

Florin Toader si Olimpia Stavarache la premiera filmului “Gloria”

Mediul de cultură este unul concurențial şi în această privință domnul profesor, dar şi colegul de platou care mi-a devenit, a ştiut să mediaze conflicte, fiind un bun sfătuitor şi dând dovadă de toleranță nelimitată şi deopotrivă având capacitatea să deschidă omul spre înțelegerea fenomenelor în complexitatea desfăşurării lor şi a propriilor posibile greşeli.

De asemenea, pe parcursul anilor de studenție am fost desemnată să particip alături de domnul profesor la organizarea unor evenimente care țineau de viața studențească. De fiecare dată l-am descoperit tenace şi implicat, cu simț practic şi organizatoric.

Toate acestea au condus, în mod firesc la încheierea cu succes a evenimentelor respective, dar mai important de atât, la multă emulație în rândul studenților.

Îl îndrăgesc pe domnul profesor Florin Toader pentru forța şi blândețea de care dă dovadă, iar calitățile de lider autentic şi responsabil consider că îl recomandă pentru orice post public şi în slujba oamenilor.

Cu această ocazie îi urez succes! Mulțumesc!

Cu respect şi recunoştință,
Olimpia Stavarache

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.