Amintiri de toamnă…cu Harvest Spice și Brevi!

Celebrează amintirile superbe cu persoanele dragi în această toamnă atunci când pulverizezi parfumul cald și calmant al amestecului Harvest Spice cu ajutorul difuzorului Brevi.

👍Cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete și multiplelor setări de lumină, difuzorul Brevi poate funcționa timp de 5 ore continuu sau 10 ore intermitent, emițând vapori ultra fini pe suprafețe de până la 25 m²
· Funcție de siguranță: Oprit automat atunci când nivelul apei este scăzut
· LED selectabil: mai multe opțiuni de culoare deschisă, incluzând LED-ul albastru, violet, galben și alb, alb cald pot fi setate pentru a parcurge toate cele 4 culori, o singură culoare sau opriți. Vă puteți bucura cu ușurință de avantajele uleiurilor esențiale aromatice prin difuzarea zilnică a acestui amestec fermecător și bucură-te de aromele bogate, echilibrante ale sezonului.

 

Brevi este furnizat împreună cu Harvest Spice

Aroma Harvest Spice oferă o modalitate excelentă de a te relaxa la sfârșitul zilei. Creează un sentiment de calm și oferă un efect relaxant, liniștitor atunci când este inhalat. În plus, purifică și împrospătează aerul, susținând în același timp o stare de spirit pozitivă și înălțată.

Cassia Uleiul încrederii in sine

Cassia aduce bucurie și curaj sufletului și inimii, este un remediu minunat pentru persoanele timide, ajuta la ameliorarea emotiilor negative: jena, ascundere, frica, umilinta, infricosare, nesiguranta, judecata, timiditate.

CuișoareUleiul “puterii”

Este asociat și cu începuturile, curajul, hotărârea, fertilitatea, inspirația, pofta și bogăția, stimulează creativitatea și vibrațiile spirituale

Nucșoara – Uleiul energizării și protejării sistemul nervos

Uleiul esential de nucsoara este adesea folosit pentru energizare si pentru a proteja sistemul nervos de oboseala. Stabilitatea emotionala este una dintre caracteristicile uleiului esential de nucsoara. El reaprinde focul din sufletul nostru si ne ajuta sa ne recapatam pasiunea pierduta pentru viata. Pare ca ridica povara lumii de pe umerii nostri, lasandu-ne sa ne ridicam deasupra provocarilor. Este adesea folosit pentru a ajuta la cresterea energiei si pentru a sustine sistemul nervos si sentimentele de oboseala .

Scorțișoara Uleiul armoniei sexuale

Incurajeaza persoanele sa lase controlul asupra altor oameni, invita persoanele sa fie cinstiti si vulnerabili, fara masti. In cazul cuplurilor, creeaza astfel o relatie sincera, deschisa si intimitate bazata pe dragoste si respect reciproc. Stimuleaza constientizarea, promoveaza echilibrul si consolideaza iubirea.

Cedru – Uleiul comunitatii

Cedru inspiră sentimente de bunăstare și vitalitate, calmeaza furia și eliberează tensiunea nervoasa, liniștește mintea. Fermitatea, integritatea si stabilitatea emotionala sunt cateva din darurile minunate ale uleiului esential de cedru. Ajuta la ameliorarea emotiilor negative: incapacitatea de a forma legături sociale, singuratate.

EucaliptUleiul starii de bine

Oferă atenţie, capacitate de concentrare, stimulare, echilibru emoţional şi energetic, gândire logică, schimbări pozitive, libertate. Combate gândurile iraţionale, impulsivitatea, lipsa de concentrare, schimbările bruşte de dispoziţie.

Citește mai mult: Sandal Spa

Sandal Spa Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.