Analize pertinente: Cine a fost „regina” în această seară?

După partida din această seară când Steaua a învins pe Chelsea cu scorul de 1-0, gol marcat de Raul Rusescu, am început să prind mai multă încredere în afirmația pe care o făceam acum ceva timp. Așa cum spuneam, acum ceva timp am spus că banii nu înseamnă totul în fotbal. Atunci când ai 18 jucători extraordinari, iar alți băieți din staff-ul tehnic fenomenali se creează o super echipă.

Steaua a demonstrat că atunci când o echipă este bine închegată și bine formată poate învinge orice adversar. Când un jucător de 2.000.000 de euro se joacă așa cum a facut-o Latovlevici cu Torres, se poate spune că banii nu mai au valoare. Valoarea fotbalistică nu ți-o dau banii plătiți pe tine ca jucător, ci dăruința pe care o arată grupul atunci când situația o cere. Dacă toată echipa joacă pentru un jucător, spre exemplu, Tănase, iar acesta va juca în retur pentru toată echipa, calificare nu va fi o problemă.

Această partidă a mai demonstrat un lucru, că valoarea individuală a jucătorilor lui Chelsea a fost echilibrată de atmosfera creată de suporterii Stelei. Nu în ultimul rând, Steaua a arătat calitate, acum, când a jucat cu cei mai buni.

În tribune s-a aflat și „Regele fotbalului românesc” care a văzut „regina Europei” cum a fost transformată într-o echipă anonimă de Steaua.

Alin GRIGORE

 Probabil după această partidă, jurnaliștii din Anglia vor afla că Steaua București joacă în România, și nu în Bulgaria.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.