Analize pertinente: Cocalarul și pițipoanca

Despre cocalari și pițipoance se pot scrie romane întregi, dar pe cine ar interesa să citească așa ceva? În cele ce urmează veți afla câteva lucruri despre aceștia, sper să vă placă.

Să începem cu o scurtă prezentare a ceea ce înseamnă cocalar și pițipoancă.

Porți tricou mulat pe care scrie Versace sau alt nume de designer celebru, deși tu ai burta atât de mare încât poți fi confundat cu o gravidă? Îți asortezi la acest tricou o pereche de pantofi lăcuiți? Ai la gât un lanț de „aur”, care este mai mare decât cel al câinelui? Îl asculți pe „vărul” Salam la volum maxim în mașină, dar și acasă? Îți faci poze în oglindă, iar apoi le încarci pe facebook? Niciodată nu-ți spui numele adevărat, ci te recomanzi ca fiind „Boss de boss”? Îți pute gura, deși tu-ți dai cu jumătate de sticlă de One Million pe tricoul acela de la Versace? Mergi pe stradă și fredonezi un „hit” al idolului tău Salam? Întotdeauna ți-ai dorit să fii „boss”, deși tu ești un pârlit? Ai un BMW cu numere de Bulgaria și-ți faci poză sărutând emblema mașinii? Dacă ai răspuns afirmativ măcar la una dintre aceste întrebări nu mai ai scăpare, ești cocalar!

Pițipoanca este acea duduiță sau cum ii place ei să-și spună, „Printzesika Shefa Tha”, care în toate pozele apare făcând „bot”. Ele se întâlnesc peste tot, prin parcuri, prin cluburi, pe la colț de stradă, însă niciodată, dar niciodată nu veți întâlni un asemenea specimen la bibliotecă. În marea majoritate a cazurilor, pițipoanca are buzele date cu ruj roz, se îmbracă în roz și îi place ceva roz din fier cu luminițe.

Pițipoancele se împart în două mari categorii. Prima categorie este pițipoanca de la țară. Ea îndeplinește toate cerințele de mai sus, însă pe fundalul pozelor sale apare întotdeauna o sobă de teracotă sau o șură de paie. Visul ei este să aibă parte de un cocalar de la oraș, care să o iubească și să o aprecieze pentru ce este ea cu adevărat, iar mai apoi să o scoată din cocina în care trăiește. Cea de-a doua categorie este pițipoanca de oraș. Ea întotdeauna își dă „check in” în toate cluburile în care a fost sau n-a fost vreodată. În fundalul pozelor ei se găsesc câteva perechi de chiloți curați sau/și murdari. Îi place să o știe lumea ca fiind „smardoaikă la BGS”. Visul ei este să-și pună o mărime mai mare la silicoane sau să-și mărească buzele, pentru a face binecunoscutul „bot”.

V-ați gândit vreodată cum ar decurge o întâlnire între „Bossu Tău Smeq” și „Printzesika Shefa Tha”? În cele ce urmează veți citi cum arată o astfel de întâlnire.

Totul începe odată ce Bossu Tău face rost de adresa de facebook a Printzesikăi Shefa Tha. După ce aceasta i-a acceptat cererea de prietenie, gagiul nostru își începe atacul. Primul pas este să-i dea câteva like-uri la poze, după care un comentariu la cea mai frumoasă poză, cea în care pițipoanca noastră stă într-o poziție de semi-capră și-și scoate în evidență țâțele și fundul. Comentariul sună cam așa “Bună păpușhă ejti frumoasă foc mâncațiașh gurița ta de fată frumoasă. Cred k tactu a fost terorist k ejti mare bombă să mor aici. Vrei să m-ă cunojti mai bine”. Bine dispus și pus pe fapte mari, Bossu Tău își anunță toți tovarășii că în acea seară urmează să se vadă cu o super bunăciune și le explică amănunțit acestora ce tehnici și poziții rebele va testa cu dom’șoara. Apoi, deschise Youtube-ul și începu să asculte câteva dintre manelele sale preferate, dansând drăcește precum un cimpanzeu pe care se fac tot felul de teste. Mai aruncă o privire pe fotografiile de profil ale Printzesikăi Shefa Tha, iar sânii siliconați ai acesteia îi provocară subit niște fluturași în palmă, care îl făcură să se descheie la prohab și să se fericească folosind agresiv stilul „smuls”.

După ce termină runda ad-hoc de „autofericire”, Bossu începu să zâmbească satisfăcut, zicându-și că diseară sexul o să-l țină mai mult, nu doar trei minute ca acu’ trei luni, cu bagaboanta aia nașpetă. Deja și-o imagina pe Printzesikă zbierând de plăcere în timp ce el o rezolvă cu un penis mare, cu mult mai mare decât jucărioara sa, altfel foarte mică și greu de urnit, scârbavnica. La un moment dat, în timp ce contempla fantezia, un miros insuportabil de transpirație îi inundă nările. Bossu Tău se uită în jur, crezând că un șobolan i-a călcat casa. Într-un târziu realiză surprins că putoarea odioasă vine de la al său subraț, iar firele de păr de acolo sunt prea lungi, ude și deja încâlcite. Această situație i se păru amuzantă, așa că hotărî să se spele. Nu înainte de a intra din nou pe site-urile ziarelor de sport și de a adăuga comentarii la toate articolele legate de echipa lui favorită: „Și în liga a doua daca om fi noi tot te vom iubi. Dușmanii să nu m-ai comenteze, săși vadă de iechipa lor, că ei e varză”. Simți cum picături din duhoarea sa îi cad pe scaun, iar apoi pe picior. Așa că fugi la duș.

În acest timp, Printzesika Shefa Tha era tare emoționată, de parcă n-ar mai fi ieșit la o întâlnire niciodată. Dar așa e ea. De fiecare dată are o stare de agitație înainte de o întâlnire cu un mascul, deși deznodământul este întotdeauna același. Adică și normal, și oral, negreșit. Da’ chiar și anal, însă numai dacă gagiul are maniere și știe să se poarte cu o doamnă, că ea nu face așa ceva cu oricine. Printzesika Shefa Tha dădu un mass tuturor prietenelor sale, cu link către profilul lui Bossu Tău. Absolut toate amicele sale se declarară uimite de frumusețea rară a viitorului ei iubit și de zâmbetul său de „Loverboy”. Vreo trei dintre ele chiar au rugat-o să le facă și lor cunoștință cu el, mai ales dacă nu iese vrăjeala între ei doi. Printzesika Shefa Tha nu gustă glumița îndrăzneață a celor trei, așa că le scoase imediat din lista de prietene pe „curvele alea urâte care vor să-mi fure iubitul”. Le înjură de toți morții și apoi își updată statusul pe Facebook: “Bagaboantelor, nu v-ă mai ajunge câtâ p…ă a-ți luat!! Muriți, făăăăă!”. Instantaneu, Bossu Tău a dat like și a adăugat și un comment: „Păpușă, cine tea supărat că î-l omor? Lasă că te înveselește prințu tău diseară, fă! Te pup, frumoas-o!”. Comentariul a fost apreciat de Printzesika Tha și de alte nouă persoane, toate din lista de prieteni ale Printzesikăi.

La ora zece și treisprezece minute, Printzesika Tha coborî în fața blocului, de unde Bossu Tău urma să o ia cu mașina. Întârziase treisprezece minute, dar așa e cool. Era îmbrăcată în rochița aia mulată și decoltată în care nu dă greș niciodată. Purta tocuri de treisprezece centimetri (ce ironie!), iar în mânuță ținea o geantă Louis Vuitton. Falsă, normal. La gât își pusese o pereche superbă de mărgele cu sclipici, dar și niște perle imense, iar în urechi avea niște cercei roșii, la fel de mari cât dovleacul ei. În păr purta o floare roz, la fel ca rujul de pe buze, care îi scotea în evidență pielea bronzată la solar. Își luă poziția de așteptat, cu buzele botic și cu telefonul în mână. Se mai controlă o dată între picioare să vadă dacă nu cumva are chiloți pe ea. Era ok, n-avea, exact așa cum plănuise.

Bossu o văzu și simți cum poftele îl cuprind. Ea nu-l ginise, că el era parcat un pic mai în spate. Își scoase un muc din nas, îl făcu biluță și-l aruncă afară, apoi își verifică freza să vadă dacă e cum trebuie. Era, că-și turnase toată cutia de gel, că oricum dăduse 3 lei pe ea, iar el nu se uită la 3 lei, la valoarea lui. Își aranjă tricoul alb și mulat pe care scria Versace, scuipă în palmă și-și curăță sumar pantofii de lac, apoi claxonă cu putere pentru a o face atentă pe gagică. Printzesika Tha nu se prinse din prima de unde vine zgomtul, așa că brunetul îi dete niște flashuri. Ca să fie sigur, scoase capul pe geam și fluieră cu degetele-n gură, apoi strigă: „Aici, făă!”.

Printzesika Tha se apropie, păstrându-și buzele botic, dar având grijă să se unduiască în timp ce pășește. Observă că bemveul Bossului Tău are numere de Bulgaria, la fel cum aveau și ultimii doi gagii cu care s-a ars. „Ce coincidență. Numai de tipi dintr-ăștia am noroc.”, gândi ea. Deschise portiera și se urcă în mașină. Făcură repede cunoștință, se complimentară superficial, iar Bossu Tău ieși din parcare cu scârț, accelerând ca un dement, deși semaforul, aflat la nici două sute de metri, indica roșu. Au vorbit un pic despre una, despre alta, apoi au convenit că amândoi ascultă manele, iar Salam este Dumnezeu și amândoi i-ar șterge picioarele. Bossu scoase un CD cu Salam din torpedou, îl puse în casetofon și apăsă butonul „play”. Volumul era la maxim, Printzesik Tha dansa ușor, șoptind versurile cu mișcări grave ale buzelor, iar Bossu îi dădea din când în când cu palma peste mijloc. Se înțelegeau foarte bine, deși un moș care traversa pe trecerea de pietoni era să le strice buna dispoziție. Bătrânul se mișca mult prea greu, iar Cojones nu voia să frâneze de tot, așa că îl claxonă agresiv. Moșulache nimic, înainta ca melcul, așa că a fost nevoit Bossu Tău să oprească. Oricum, moșul n-a rămas nepedepsit, pentru că Bossu s-a dat jos și i-a troznit un pumn în meclă, spre admirația Printzesikăi, care-și aminti din nou de ultimii săi iubiți.

Ajunși la discoteca aia de manele, cei doi au petrecut toată noaptea, dansând ca dilăii pe cele mai mișto manele care există, alea cu dușmani care n-au bani și cu boși care au și nu dau la dușmani, chiar dacă au destul, că-s boși. Ironic, știu. Ea a băut numai cocktailuri ale căror nume n-a putut niciodată să-l pronunțe, în timp ce el a ars-o pe uischiane cu energizant până s-a făcut praf, de nu mai știa nici cum îl cheamă și nici măcar că e boss. La plecare, el a condus, pentru că e bazat. Iar ea n-a avut nimic împotrivă, pentru că a înțeles grabnic cât e Bossu de șmecher. Au mers acasă la Boss, unde nu s-a întâmplat mare lucru, pentru că gagiul o are foarte mică. Normal, s-a întâmplat și normal, dar și oral, iar Bossu Tău și-a cerut scuze pentru faptul că jucărioara îi era prea moale, da’ băuse, că altfel îi arăta el de ce-i în stare: „Iartă-mă, fă! Dacă nu mă îmbătam, te rupeam, să moară ăla micu’!”. Printzesika s-a supărat un pic și l-a întrebat cu lacrimi în ochi dacă o găsește atrăgătoare. El i-a răspuns: „Da. fă. ești super bună, să moară copiii mei și un unchi de-al treilea”. Ea n-a fost prea mulțumită de răspuns, așa că nu s-a mai lăsat analizată, că ea nu-i panaramă de aia pe care s-o ia cine vrea.

A doua zi a avut loc un scandal uriaș pe Facebook. Bossu a povestit detaliat cum a făcut sex cu Printzesika, etichetând-o în toate postările sale porcoase și comentând cu tovarășii săi. Ba chiar a adăugat și poze, că o fotografiase în timp ce ea executa un sex oral. Nici Printzesika nu s-a lăsat mai prejos, postând poze cu penisul minuscul al Bossului Tău, pe care-l fotografiase după ce acesta adormise. S-au spurcat mai ceva ca la ușa cortului, iar Facebook i-a banat curând pe amândoi. În imposibilitatea de a se face auziți, cei doi s-au reorientat. Bossu a comentat pe toate site-urile ziarelor de sport, înjurând pe absolut oricine care se lua de echipa lui. Printzesika a intra pe tpu și a adresat o întrebare celorlalți utilizatori, așteptând sfaturi pentru problema ei: „Cum să nu mă … de la prima întâlnire?”.

Alin GRIGORE

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.