Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

ANCOM, propunere de prelungire a perioadei de desemnare a CNPR ca furnizor de serviciu universal

Publicat: marți, 05 februarie 2019

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii propune prelungirea, pana la data de 31 decembrie 2019, a calitatii de furnizor de serviciu universal a Companiei Nationale Posta Romana S.A. (CNPR).

Propunerea ANCOM vine ca urmare a solicitarii Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) de a prelungi perioada de desemnare a CNPR ca furnizor de serviciu universal in domeniul serviciilor postale, tinand cont de necesitatea asigurarii continuitatii serviciului postal universal.

Drepturile si obligatiile CNPR care au fost stabilite prin Decizia nr. 1158/2013 privind desemnarea Companiei Nationale Posta Romana S.A. ca furnizor de serviciu universal in domeniul serviciilor postale, cu modificarile si completarile ulterioare, raman neschimbate. Astfel, CNPR are obligatia de a furniza serviciile incluse in sfera serviciului universal pe intreg teritoriul Romaniei, inclusiv in zonele geografice greu accesibile sau cu densitate scazuta a populatiei, acolo unde numarul redus al trimiterilor postale colectate sau distribuite nu justifica prezenta unui furnizor de servicii postale pe principii comerciale.

Serviciile incluse in sfera serviciului universal sunt: a) colectarea, sortarea, transportul si livrarea trimiterilor postale interne si internationale avand ca obiect trimiteri de corespondenta, pachete mici si imprimate, in greutate de pana la doua kg, inclusiv; b) colectarea, sortarea, transportul si livrarea coletelor postale interne si internationale, in greutate de pana la 10 kg, inclusiv; c) distribuirea coletelor postale in greutate de pana la 20 kg, inclusiv, expediate din afara teritoriului Romaniei catre o adresa aflata pe teritoriul acesteia; d) serviciul de trimitere recomandata avand ca obiect trimiteri postale din categoria prevazuta la lit. a); e) serviciul de trimitere cu valoare declarata avand ca obiect trimiteri postale din categoriile prevazute la lit. a) – c); f) colectarea, sortarea, transportul si livrarea cecogramelor interne si internationale.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=107981

Publicat de la data feb. 5 2019. Categorii ALEGEREA NOASTRA, ECONOMIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

22 ianuarie 2020, 8:32
 

V
Soare
-4°C
14 km/h
Perceput de temperatură: -10°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 92%
Vânt: 14 km/h V
Rafale de vânt: 14 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:45
Apus: 17:10
Prognoza 23 ianuarie 2020
Zi
 

VNV
Predominant înnourat
8°C
Vânt: 7 km/h VNV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Senin
-6°C
Vânt: 0 km/h VSV
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 22-01-2020 Ora : 2 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 02:00 si 08:00 In zona : Județul Neamţ: Piatra-Neamț, Roznov, Borlești, Piatra Șoimului, Săvinești, Dumbrava Roșie, Zănești, Podoleni, Bodești, Rediu, Girov, Crăcăoani, Gârcina, Ștefan cel Mare, Alexandru cel Bun, Dochia, Negrești, Dobreni; Se vor semnala : intensificări ale vântului […]

Loto

Horoscop

  • 257.522 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team