Andreea Chiru a câştigat titlul Miss World 2013 România

Andreea Chiru este câştigătoarea competiţiei Miss World 2013 România în urma unui concurs care a avut loc joi seară în Club Ambasad’Or Otopeni.
Andreea 20 de ani, este din Brăila şi are dimensiunile: 90-65-96. Ea va reprezenta România în cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe – Miss World 2013 – care se va desfăşura în Indonezia în perioada 2-30 septembrie 2013.

„Sunt foarte emoţionată. Mă simt ca o prinţesă. Nu mi-a venit să cred că am luat acest titlu. Sper să reprezint cu succes ţara şi să dau dovadă că sunt cea mai bună. Toate fetele au fost frumoase, mă bucur pentru cele care au câştigat împreună cu mine, iar celelalte să nu fie supărate că nu au luat nimic, pentru că toate sunt superbe”, a declarat tânăra imediat după ce a primit titlul de Miss World 2013 România.

De asemenea, premiul special Premier Palace a fost câştigat de tânăra în vârstă de 17 ani Cosmina Şerb, iar Premiul Ambasad’Or, i-a fost acordat unei tinere din Constanţa în vârstă de 22 de ani, Ioana Mihalache.

Mădălina Buftea, în vârstă de 19 ani, din Alba Iulia a câştigat premiul al doilea, iar premiul I – First Runner Up – a ajuns la Monica Rusu, în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca.

Configuratia oficiala a podiumului:

Miss World Romania 2013 – Andreea Chiru din Braila

1st Runner Up – Monica Rusu din Cluj-Napoca

2nd Runner Up – Madalina Buftea din Alba Iulia

Premiul de Popularitate – Ioana Braniste din Bacau (candidata cu cele mai multe like-uri pe pagina de facebook oficiala Miss World Romania)

Premiul Ambasad’Or – Ioana Mihalache din Constanta
Premiul Premier Palace Hotel and Spa – Cosmina Serb din Mihailesti

Toate concurentele au primit premii in produse marca Jolidon si produse cosmetice marca Emsibeth Cosmentics, Emsibeth oferind si produsele de intretinere a parului castigatoarei Miss World Romania pentru un an de zile. Castigatoarea Premiului Ambasa’Or a primit intrari gratuite la piscina Ambasad’Or Events and Leausre pentru un an de zile, castigatoarea Premiului Premier Palace a primit intrari gratuite la Premier Palace SPA timp de o luna.

          Andreea Chiru va fi timp de un an de zile imaginea Miss World Romania, avand sarcina de a se implica activ impreuna cu organizatia Miss World Romania in cat mai multe campanii si actiuni de caritate, de sustinere a copiilor cu diverse probleme din intreaga lume.

           „Toate cele 14 concurente au fost foarte frumoase si s-au descurcat foarte bine atat pe perioada cantonamentului cat si in cadrul marii finale, motiv pentru care deliberarea juriu a fost extrem de dificila. Sunt insa convins ca Andreea Chiru, casigatoarea Miss World 2013 Romania este cea mai buna alegere a juriului, Andreea fiind un adevarat model de seriozitate, profesionalism si perseverenta pentru toate tinerele din aceasta tara care isi doreste sa reprezinte cu onoare Romania in cadrul uneia dintre competitiile noastre internationale de frumusete sau isi doresc o cariera in modeling.

          Sper ca reusita ei sa ambitioneze cat mai multe fete din Romania care sa-i urmeze exemplul, indiferent de orasul lor natal, inscriindu-se pentru editia din 2014 a competitiei Miss World Romania pe pagina www.facebook.com/miss.world.romania.fan.page.”- ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm presedintele Miss World Romania.

         „ Onoarea de a castiga titlul Miss World Romania 2013 si sansa de a reprezenta Romania intr-un concurs international de un asemenea prestigiu vor face categoric ca aceasta experienta sa fie cu adevarat una de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasa experienta din viata mea dar si cea mai mare performanta personala in acest domeniu.” – a declarat Andreea Chiru – Miss World Romania 2013.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.