Andreea Paul: Ponta a pus taxe şi a uitat

Partidul Democrat Liberal somează Premierul Victor Ponta și Guvernul USL să renunțe la amnezia asumată public și să spună adevărul românilor, a declarat deputatul PDL, Andreea Paul, conform unui comunicat de presă.

Prezentăm declaraţia de presă a deputatului:
„21 de taxe și impozite noi sau majorate au fost introduse în Codul Fiscal de acest Guvern doar prin ordonanțele de urgență nr. 5,6,7,8 și 16 în prima jumătate a anului 2013. Atașez lista lor explicită.
Nu am luat aici în calcul și majorarea impozitelor și a taxelor locale, coplata din sistemul sanitar, taxa de mediu, taxa pe timbru judiciar colectat de primarii care se varsa în proporție de 70% la bugetul public sau alte taxe și impozite care nu se regasesc în Codul Fiscal, dar care sunt introduse de Guvernul USL si plătite de români.
Prin minciună nu se poate guverna bine o țară. Realitatea românească nu este o provocare pentru Premierul României. Minciuna, da! Minte și persistă în minciună pe principiul: nu știu să conduc țara, dar știu s-o mint că am majoritate. Reamintesc USL că taxarea este cea mai perversă formă de tăiere a salariilor și pensiilor tururor românilor și că românii trăiesc mai prost. Salariul mediu real a scăzut cu 1,8%, iar pensia medie reală a românilor a scăzut cu 1%, în luna iunie 2013 față de aceeași lună din anul trecut”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.