Animax, retailerul pet cu cea mai extinsă rețea de magazine din România, lansează aplicația Animax și programul de loialitate FideliClub, cu reduceri la fiecare achiziție. Site-ul animax.ro primește o nouă interfață

Animax intră într-o nouă eră digitală și lansează un program de loializare al clienților.

Retailerul, care a ajuns în prezent la 124 de magazine în toată țara, cucerește teritorii noi și în universul digital al clienților săi, lansând noul website animax.ro și aplicația FideliClub, care oferă reduceri la fiecare cumpărătură.

Animax, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească, specializat în comercializare de hrană și accesorii pentru animalele de companie, își înnoiește hainele digitale odată cu venirea primăverii și se prezintă iubitorilor de animăluțe de companie într-un mod mai prietenos, printr-un website cu interfață nouă și o aplicație de fidelizare.  Investiția în procesul de digitalizare se ridică la 50 000 de euro.

Beneficii și promoții, la îndemâna oricui prin FideliClub!

Pentru a veni și mai aproape de clienții săi fideli, totodată răsplătindu-i pentru apropierea de brandul Animax, retailerul a lansat aplicația Animax cu funcții ușor de folosit și cu programul de loialitate FideliClub, ce oferă o reducere de 3% la fiecare achiziție. Reducerea se aplică prin scanarea codului din aplicația Animax la casa de marcat din orice magazin fizic al rețelei.

Aplicația este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, este intuitivă și ușor de utilizat.

„Aplicatia Animax este rezultatul dorinței noastre de a ne răsplăti clienții, de a le oferi experiențe deosebite, de a-i implica și de a lansa diverse acțiuni și programe care să le arate cât de importanți sunt pentru noi.

Animax este cel mai iubit brand pentru animale de companie de pe piața din România, iar motivul principal pentru acest lucru este faptul că în centrul a tot ceea ce facem noi a stat mereu clientul.

Varietatea produselor, calitatea acestora și experiența în magazin sunt doar câteva dintre elementele esențiale pe care ne dorim să le transpunem și în online.”, a declarat Miruna Diaconescu, Director de Marketing, Pet Network International Romania.

De asemenea, noua aplicație Animax le permite clienților să fie la curent cu cele mai recente promoții, beneficiind, astfel, de reduceri tot mai consistente la fiecare sesiune de cumpărături. Aplicația poate fi descărcată din App Store și Google Play sau de pe https://animax.ro/pages/fideliclub.

www.animax.ro – O nouă înfățisare, fresh și intuitivă

Noul aspect al www.animax.ro oferă utilizatorului o experiență îmbunătățită de navigare, mult mai facilă și intuitivă, iar noua organizare a secțiunilor îl ajută să găsească mai ușor produsele de care are nevoie pentru animăluțul său.

Ne-am dorit să oferim clienților o experiență de shopping îmbunătățită și o unealtă care să răspundă mai bine nevoilor lor și care să le înțeleagă și mai mult interesele și preferințele unice.

Noul website animax.ro are nu doar o interfață mult mai prietenoasă, ci rubrici cu informații și sfaturi oferite de medicii și specialiștii din echipa Animax, conținut organizat pe categorii specifice, care optimizează timpul clienților și îi ajută să facă achiziții în mod eficient. , spune Directorul de Marketing, Pet Network International Romania.

De asemenea, partea de e-commerce a noului website a fost îmbunătățită printr-o nouă platformă cu optimizare SEO superioară, astfel încât căutarea produselor necesare pe www.animax.ro este acum mult mai eficientă, iar cumpărăturile – mult mai rapide și relaxate.

Despre Animax:

Animax, parte a Pet Network International–grup de companii specializate in comercializarea de bunuri și servicii pentru animalelele de companie, lider de piață pe acest segment,  a devenit una dintre cele mai importante mărci înregistrate de pe piața de profil și cel mai extins lanț din România, având deschise în prezent 124 magazine.

Primul magazin Animax (marcă inregistrată) a fost deschis de către compania Pet Product în anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc în mai multe zone ale Bucureștiului, precum și în alte orașe ale țării.

Având o experiență de peste 22 ani, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul său și are nevoi diferite, și de aceea, magazinele Animax oferă game variate de produse atent selecționate din gamele celor mai renumiți producători din lume.

Pet Network International operează în România prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 milioane de euro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.