Antonescu, despre Năstase: Sper să aibă forţa de a reveni ca persoană publică

După anunţarea decizie de eliberare a fostului premier Adrian Năstase, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat că este „o decizie normală”.

„O decizie normală pentru că, aşa cum erau prezentate lucrurile, probabil că această decizie ar fi trebuit să fie luată mai devreme, fără atâtea contorsiuni. Mă bucur pentru Adrian Năstase, pentru familia lui. Sper ca Adrian Năstase, după această experienţă complicată, traumatizantă, să aibă forţa de a reveni ca persoană publică, este un om cu foarte multă experinţă, cu multe competenţe, un om care mai are ceva de spus în societatea românească”, a declarat Crin Antonescu.

Întrebat dacă ar trebui să revină în politică, după eliberarea sa, liderul USL a afirmat că acest răspuns trebuie oferit doar de către Adrian Năstase.

„Dacă doreşte să revină în activitatea politică, din punctul meu de vedere, nu este niciun fel de impediment”, a completat Antonescu.

Completul de la Tribunalul Bucureşti, format din preşedintele Ioana Cleopatra Şipoteanu şi din judecătoarele Carmen Constanţa Balaci şi Florentina Vasilăţeanu, a decis, cu opinie majoritară, respingerea recursului DNA în cazul sentinţei Judecătoriei Sectorului 4 şi punerea în libertate a lui Adrian Năstase.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.