Antonescu nu participă la discursul lui Băsescu VIDEO

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a reiterat, marți, într-o conferință de presă, motivele pentru care nu dorește să fie prezent în plenul Parlamentului, când președintele Traian Băsescu va susține un discurs, la ora 15:00.

Astfel, acesta susține că cerința președintelui a fost înregistrată și s-a procedat corect fără niciun fel de interpretare și ezitare.

Însă, făcând aluzie la afirmațiile președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, cel care va conduce ședința specială, care a spus că cineva trebuie să și muncească dacă președintele Senatului va lipsi, Crin Antonescu a afirmat:
„Nu voi fi prezent în plenul Parlamentului la acest mesaj al președintelui pentru că din punctul meu de vedere, din vara anului trecut, Traian Băsescu nu mai este un președinte legitim al României. Nu e vorba așadar de faptul că aș avea o altă treabă, că mi-aș găsi un pretext, că aș fi ocupat, sau cum înțeleg unii, nu aș dori să vin la muncă , citez, oricât ar fi de jenant, ci este vorba de faptul că este un gest politic al cărui înțeles mi-l asum pe deplin”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.