Antonescu: Ponta face nişte lucruri jalnice

„Eu nu am o altă politică decât PNL, domnul Ponta exagerează deja”, spune preşedintele liberal Crin Antonescu. „Încercarea domniei sale de a distinge între mine şi PNL, de a mitui aşa uşor nişte oameni să rămână la guvernare chiar dacă partidul decide să plece – astea sunt lucruri jalnice şi îl sfătuiesc pe domnul Ponta, chiar dacă ne despărţim, să renunţe la ea”, a continuat liderul PNL.

„Eu nu am o altă politică decât PNL, domnul Ponta exagerează deja. Înţeleg că a vrut să rupă USL, că a preferat să-şi facă propriul Guvern cu alde Daniel Constantin pentru că aşa se simte mai bine, se simte mai în largul domniei sale cu Daniel Constantin decât cu domnul Iohannis se vede treaba, mai în largul său cu partide de tipul PC decât cu un partener stabil şi serios aşa cum a fost PNL, însă încercarea domniei sale de a distinge între mine şi PNL, de a mitui aşa uşor, ca să spun politic, nişte oameni să rămână la guvernare chiar dacă partidul decide să plece – astea sunt lucruri jalnice şi îl sfătuiesc pe domnul Ponta, chiar dacă ne despărţim, să renunţe la ea, pentru că totuşi domnul Ponta ar trebui să însemne ceva mai mult decât domnul Daniel Constantin”, a spus Antonescu, potrivit b1 tv.

De asemenea, Antonescu a declarat că nu mai este optimist în ceea ce privește soarta USL-ului.

„Nu mai sunt optimist, de vreme ce domnul Ponta a anunţat încă de ieri că nu are de gând în niciun fel să dea curs solicitărilor legitime ale PNL pentru ocuparea posturilor sale. Înseamnă că a optat pentru combinaţii cu Daniel Constantin, cu Dan Voiculescu, cu ceilalţi, dar nu cu PNL”, a continuat acesta,

Președintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, în cadrul ședinței BPN, că își dorește ca marți seară liberalii să nu sacrifice USL-ul pentru un ”proiect personal” al lui Crin Antonescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.