Apariţie editorială de excepţie la Universitatea "HYPERION": Politikron, Revistă de Ştiinţe Politice

Semnalăm apariția – într-un nou format și într-o nouă concepție redacțională, a Revistei de Ştiinţe Politice Politikron, nr. 1(7)/2012, editată de Centrul de Cercetare al Departamentului de Științe Sociale și ale Naturii (din Facultatea de Ştiinţe Sociale, Umaniste şi ale Naturii din Universitatea “Hyperion”).

Nr.1(7)/2012 al Revistei de Ştiinţe Politice Politikron abordează tema: Reformă, europenizare şi democratizare în România 2007-2020 și este editată în limbile engleză și română. În Revista de Ştiinţe Politice Politikron sunt publicate în principal contribuţii din domeniul Ştiinţelor Politice, fiind încurajate și studiile interdisciplinare.

Colegiul de redacţie doreşte să contribuie la dezvoltarea dezbaterilor din domeniul Ştiinţelor Social – Politice şi să încurajeze publicarea de cercetări privind realităţile social – politice contemporane. Propuneri de recenzii pentru cărţi relevante din domeniu – publicate în România sau în străinătate sunt acceptate și binevenite.

Colegiul de redacţie (director onorific: prof. univ. dr. Dumitru Mazilu, director executiv: conf. univ. dr. Dorel Bahrin, redactor șef: lector univ. dr. Alice Iancu) îşi propune să încurajeze și publicarea de studii elaborate de către tinerii cercetători din România și din străinătate (doctori sau doctoranzi).

Revista de Ştiinţe Politice Politikron (Journal of Political Studies Politikron) este tiparita la Editura Victor a Universității Hyperion şi este disponibilă și online AICI

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.