Arată-mi ce călcâie ai ca să-ţi spun cât de lady eşti

O vară fără sandale este ca marea fără valuri: oricât ar fi de grandioasă, parcă nu te îndeamnă la aventură. Fie că vrei răsfățul urban și al plimbărilor din terasă în terasă, fie că visezi la muzica valurilor și frenezia unei plimbări lungi pe nisipul fierbinte, ar fi ideal să ții cont că nu numai corpul tău trebuie etalat, ci și…picioarele!

Unul dintre cele mai importante aspecte de care ar fi bine să te îngrijești – și nu doar în sezonul estival – este pedichiura și aspectul călcâielor tale. Pentru că nu doar manichiura este o carte de vizită, ci și pedichiura. Picioarele îngrjite îți completează imaginea la fel de bine cum o fac mâinile sau vestimentația, cu atât mai mult cu cât vara ținutele sunt lejere și sandalele sunt la ordinea zilei.

Și, pentru că o pedichiură perfectă are nevoie de ustensile pe măsură,  optează pentru calitatea germană de la Titania și alege o gamă de ustensile profesionale realizate din cele mai bune materiale. Un set complet de pedichiură trebuie să conțină o unghieră, cel puțin o pilă pentru unghii, o forfecuță și un răzuitor pentru călcâie. Ține cont de materialele din care sunt realizate și optează întotdeauna pentru unele de calitate, care să reziste și care să te ajute să îți îngrijești corect picioarele.

Pentru pielea groasă a călcâielor, de exemplu, Titania a conceput răzuitorul de călcâie cu două fețe, care îndepărtează delicat și totuși eficient surplusul de piele, lăsând un aspect plăcut. Dacă îl folosești, cel puțin o dată pe săptămână, scapi de problemele cauzate de călcâiele crăpate și aspectul lor inestetic. Poți încerca pilele metalice realizate din oțel inoxidabil sau poți alege pilele cu două fețe, una mai aspră și una mai fină pentru finisaje. Pilele din metal Solingen sunt acoperite cu un strat micro-fin din pudră de safir, concepute special pentru a nu rupe sau destrăma unghia, ci pentru a o modela delicat și a-i stimula buna dezvoltare.

Unghiera pentru pedichiură, din gama de ustensile Titania, este, de asemenea, aliatul tău de încredere. Marginile ascuțite te ajută să tai cu precizie unghiile, fără să le rupi și fără să lași colțurile să se încarneze. Este foarte important să ai o unghieră bună, deoarece în sezonul cald, piciorul transpiră și este expus mai multor microbi decât în mod obișnuit. Dacă pedichiura este realizată cu ustensilele de calitate germană de la Titania, din start ai prevenit jumătate dintre posibilele pericole. Dacă mai adaugi în trusa ta pentru manichiură-pedichiură și forfecuța Titania din oțel inoxidabil, ai arsenalul complet! Cu ajutorul forfecuței poți să definești precis aspectul pedichiurii și să scapi de cuticulele inestetice.

Gata, pedichiura este perfectă, la fel va fi și vara ta. Pășește cu încredere!

 

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.