Aritmetica lui Negoiță de la 3: Populația României e undeva la peste 20 de milioane de suflete!

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, înainte de debutul ședinței Comitetului Executiv al PSD, că cei care protestează fac „chestii ilegale” și că ar trebui să ceară autorizație. Totodată, social-democratul a minimizat numărul celor care au protestat sâmbătă seara.

„Mie mi se pare o chestiune, şi acum lăsând la o parte ce funcţii avem, domne‘,când vrei să trăieşti într-o ţară civilizată, în care statul de drept şi legalitatea să fie la putere și legea să fie la putere, iar tu faci chestii ilegale. Ce costă să-şi asume cei care organizează să se ducă să ceară. Li s-a refuzat vreodată? Au solicitat şi nu li s-a dat? Ne dorim o ţară normală. Cred că fiecare dintre noi trebuie să contribuim pentru o ţară normală”, a declarat Robert Negoiță.

Jurnaliștii l-au întrebat, apoi, care sunt motivele pentru care, de aproape un an de zile, social-democrații nu au discutat cu protestatarii.

„Câţi au protestat aseară? Acum două seri… 100.000, da? Ok. 20 de milioane nu au fost de acord cu protestul că nu au fost acolo”, a răspuns primarul PSD.

Social-democratul a continuat, apoi, arătând că „protestele sunt legale în ţara asta şi e normal să protestăm”.

„Sunt chestiuni care nu-mi convin şi sunt liber să ies la protest. În primul rând, cred că trebuie să o facem legal. Adică, autorizat. Am spus că trebuie să promovăm normalitatea cu toţii. O ţară normală nu înseamnă doar premier, miniştri, Guvern sau instituţiile statului. O ţară normală înseamnă fiecare dintre noi. Iar pentru asta, toţi cei care ne dorim o ţară normală, trebuie să promovăm normalitatea începând cu persoana noastră”, a mai spus Robert Negoiță.

Numele primarului Sectorului 3 a fost vehiculat, săptămâna trecută, ca fiind pe lista dezvoltatorilor imobiliari care ar beneficia de anularea unor obligații fiscale votate recent de Parlament și promulgate de președintele Klaus Iohannis.

Sursa: Digi24

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.