”Arta succesului feminin” de Victoria Marinescu la Salonul Internațional de carte Bookfest

Joi, 30 mai, ora 15.00, alături de invitate de marca, femei celebre și de succes, va avea loc lansarea cărții „ARTA SUCCESULUI FEMININ” la Salonul Internațional de Carte BOOKFEST, pavilionul B2 Romexpo.

Moderatorul evenimentului este actrița Claudia Motea. 

Tipărită în condiții grafice deosebite la Editura Creator, cartea „Arta succesului feminin” scrisă de Victoria Marinescu este o lucrare dedicată dezvoltării personale a femeii, frumuseții și feminității.

Autoarea oferă o perspectivă nouă asupra conceptului de succes feminin, invitând cititoarea să se reflecteze și să își exploreze propria imagine și percepție.

Cartea subliniază importanța valorificării darurilor feminității în atingerea obiectivelor și a succesului, fără a adopta atributele masculinității.

Este o lucrare inspirațională, care încurajează femeile să își urmeze propriile vise și aspirații, evidențiind faptul că, drumul către succes este marcat de perseverență, curaj și încredere în sine.

Scriitoarea Victoria Marinescu cu o cariera de 20 de ani de televiziune și 10 ani de predare a cursurilor de Dezvoltare personală și bune maniere, ne pune față în față cu problemele și dilemele de care se lovește astăzi femeia, indiferent de vârstă, femeia care încearcă să se dezvolte într-o societate ce prezintă încă un echilibru fragil între nevoia de tradiție și necesitatea modernizării.

”Această carte eveniment, Arta succesului feminin, este cartea de debut a Victoriei Marinescu, o carte dedicata dezvoltarii personale a femeii, a frumusetii si a feminitatii.

Daca majoritatea cartilor dedicate femeilor au ca referinta imaginea si perceptia conceptului feminin din societate, cartea Victoriei Marinescu aduce femeia fata in fata cu propria-i imagine, cu propria-i perceptie, invitand-o la reflexie.

A fi femeie nu a fost niciodata usor, in trecut era aproape imposibil pentru o femeie sa se dedice idealurilor si obiectivelor personale.

Femeia are, prin destinul ei, responsabilitatea frumusetii si a maternitatii, acestea fiind atuurile cu care isi construieste viata de zi cu zi.

Femeia este îndemnată sa-si foloseasca darurile feminitatii; ea nu trebuie sa preia atributele masculinitatii pentru a avea succes, ci, dimpotriva, este indicat sa-si puna in valoare capacitatea emotionala cu inteligenta, tenacitate si perseverenta.

Victoria Marinescu, în monografia Arta succesului feminin, descrie, într-o formă familiala, cum poti deveni o învingătoare înlăturând sabloanele in care societatea incearca sa inchida femeia. Visurile femeii moderne nu mai sunt ajustate de normele societatii, ci de propriile nazuinte si de succesul vietii ei” – psiholog Carmen Șorici.

Cartea a fost selectată și a avut „botezul internațional” la „La foire du Livre de Bruxelles” Târgul Internațional de Carte 2024 de la Bruxelles. Cartea este bilingvă româno-engleză.

„Arta succesului feminin” este o carte de schimbare a destinului femeii care simte că poate și merită mai mult.

Așadar, vă așteptăm cu drag joi, 30 mai, ora 15,00 la lansarea cărții ARTA SUCCESULUI FEMININ la Salonul Internațional de Carte Bookfest, pavilion B 2, Romexpo.

Teodora MARIN

Comenzi onlinehttps://www.libris.ro/arta-succesului-feminin-the-art-of-feminine-LIB978-606-029-760-4–p36900444.html#descriptionHead

Comments

comments

One thought on “”Arta succesului feminin” de Victoria Marinescu la Salonul Internațional de carte Bookfest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.