Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Asistenţii sociali din Sectorul 6 învaţă de la specialiştii Poliţiei Române tehnici de negociere şi dezamorsare a conflictelor

Publicat: luni, 08 mai 2017

 

Fie că e vorba de persoane vârstnice lipsite de sprijin, de adolescenţi cu probleme de comportament, de familii dezorganizate sau părinţi cu mulţi copii, talentul de a negocia face parte din abilităţile oricărui lucrător social.

Prin amabilitatea Poliţiei Române, în perioada 8-11 mai 2017, un număr de 40 de asistenţi sociali din Sectorul 6 au ocazia de a-şi perfecţiona tehnicile de negociere şi dezamorsare a conflictelor.

În incinta Centrului De Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant”, reprezentanţi ai Serviciului Special de Intervenţie Rapidă – Echipa de Negociatori, din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, susţin două sesiuni de cursuri de instruire pentru specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Împărtăşind din cunoştinţele şi experienţa acumulată, specialiştii în comunicare ai Poliţiei Române îi vor învăţa pe cursanţi despre complexitatea comunicării eficiente în situaţii de criză, despre tehnicile de abordare şi despre riscurile care apar în aceste cazuri.

Prin intermediul unor exemple reale şi al jocurilor de rol, cursanţii vor deprinde noi tehnici şi perspective de abordare a problematicii complexe cu care se confruntă în gestionarea situaţiilor-limită.

Cele învăţate vor fi puse în practică de către asistenţii sociali în timpul intervenţiilor pe teren, în funcţie de particularităţile şi dificultatea fiecărui caz în parte.

Colaborarea dintre Primăria Sectorului 6 şi Inspectoratul General al Poliţiei Române se dovedeşte benefică şi în acest domeniu, cursurile de negociere şi comunicare în situaţii de criză constituind încă o dovadă că instituţiile publice trebuie să colaboreze în interesul general al cetăţeanului.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=80236

Publicat de la data mai 8 2017. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

22 august 2019, 4:43
 

NV
Senin
21°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 20°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 64%
Vânt: 4 km/h NV
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:26
Apus: 20:10
Prognoza 23 august 2019
Zi
 

NE
Parţial însorit cu furtună
33°C
Vânt: 14 km/h NE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

NE
Parţial înnourat
22°C
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 21-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 21, 22, 23 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 21, 22, 23 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat îndeosebi în […]

Loto

Horoscop

  • 225.252 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team