Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Asistenţii sociali din Sectorul 6 învaţă de la specialiştii Poliţiei Române tehnici de negociere şi dezamorsare a conflictelor

Publicat: luni, 08 mai 2017

 

Fie că e vorba de persoane vârstnice lipsite de sprijin, de adolescenţi cu probleme de comportament, de familii dezorganizate sau părinţi cu mulţi copii, talentul de a negocia face parte din abilităţile oricărui lucrător social.

Prin amabilitatea Poliţiei Române, în perioada 8-11 mai 2017, un număr de 40 de asistenţi sociali din Sectorul 6 au ocazia de a-şi perfecţiona tehnicile de negociere şi dezamorsare a conflictelor.

În incinta Centrului De Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant”, reprezentanţi ai Serviciului Special de Intervenţie Rapidă – Echipa de Negociatori, din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, susţin două sesiuni de cursuri de instruire pentru specialiştii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Împărtăşind din cunoştinţele şi experienţa acumulată, specialiştii în comunicare ai Poliţiei Române îi vor învăţa pe cursanţi despre complexitatea comunicării eficiente în situaţii de criză, despre tehnicile de abordare şi despre riscurile care apar în aceste cazuri.

Prin intermediul unor exemple reale şi al jocurilor de rol, cursanţii vor deprinde noi tehnici şi perspective de abordare a problematicii complexe cu care se confruntă în gestionarea situaţiilor-limită.

Cele învăţate vor fi puse în practică de către asistenţii sociali în timpul intervenţiilor pe teren, în funcţie de particularităţile şi dificultatea fiecărui caz în parte.

Colaborarea dintre Primăria Sectorului 6 şi Inspectoratul General al Poliţiei Române se dovedeşte benefică şi în acest domeniu, cursurile de negociere şi comunicare în situaţii de criză constituind încă o dovadă că instituţiile publice trebuie să colaboreze în interesul general al cetăţeanului.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=80236

Publicat de la data mai 8 2017. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

7 decembrie 2019, 17:28
 

V
Parţial noros
3°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 2°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 80%
Vânt: 4 km/h V
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:38
Apus: 16:36
Prognoza 8 decembrie 2019
Zi
 

SV
Predominant însorit
7°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VNV
Parţial noros
-2°C
Vânt: 0 km/h VNV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 07-12-2019 Ora : 12 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 12:00 si 15:00 In zona : Județul Bacău: zona joasă;Județul Botoşani;Județul Galaţi;Județul Vrancea: zona joasă;Județul Vaslui; Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m

Loto

Horoscop

  • 247.001 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team