Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus cere ancheta la CNADNR

Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus  doreste declansarea unei anchete  in care sa se analizeze: subminarea economiei nationale, sabotare si falimentarea societatilor comerciale, subminarea Turismului Romanesc  coroborat cu tradare de tara, incalcand dreptul la libera circulatie, toate faptuite de Compania Natioanala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania sigur coroborat si cu alte persoane, fapte care incalca Constitutia Romaniei si Codul Penal, se arata intr-un document remis presei.

Va prezentam textul in speta:

„In fapt turismul din Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche este sabotat sistematic de CNADNR prin ingradirea dreptului la libera circulatie in timpul sezonului estival .

Au inceput cu  podul de la Constanta, acum aproximativ 10 ani , si daca s-a dat in folosinta  autostrata care iese de la Cernavoda s-au gandit, cred, sa intocmeasca niste acte cu rea credinta , pentru a demonstra ca circulatia de pe podul Agigea nu este in siguranta, pentru a gasi motiv ca pentru 3 ani sa se apuce de lucru numai vara.

Va rugam sa interveniti, sa se dea in folosinta podul Agigea pe toate cele 4 benzi si arestarea de urgenta a celor vinovati pentru a nu face presiuni, sa scape de faptele pe care le-au savarsit.

Mirsavia, ticalosia si amploarea acestui grup infractional, care nu stiu din ce solda sunt platiti, este pana acola ca, cu toate ca cele doua benzi de sens  spre Mangalia sunt terminate de anul trecut au pus doua cutii cu pietre si nu se da voie la circulatie nici pe acea parte.

Ceea ce este uimitor  e  ca Politia in loc sa se implice, sa verifice , ei pazesc si supravegheaza ca acei tradatori si distrugatori de tara sa nu-si faca datoria.

Solicitam mass-mediei sa ne ajute din nou pentru a sensibiliza organele de stat sa se apuce de treba. Solicitam  deasemenea CSAT-ului sa analizeze activitatea SRI  si daca a constatat ca aceasta institutie nu si-a facut datoria sa fie desfiintata, tinand cont ca noi suntem cotribuabilii care sustinem acesta institutie sa isi faca datoria, iar unele din indatoririle lor este sa urmareasca indivizii care submineaza economia nationala fiind in solda altor tari.

Noi in aceiasi masura, solicitam tuturor agentilor economici si patronatelor din sud sa demareze tot ce inseamna documente si acte premergatoare  a urmaririi penele pentru acesti indivizi si in acelasi timp calcularea prejudiciului in vederea despagubirilor.

Pentru recuperarea prejudiciilor solicitam sechestru asiguratoru pe toate bunurile celor vinovati pentru acesta sabotare inclusiv a complicilor lor.

Este inacceptabil ca o lucrare care trebuia executata in maxim 3 luni toamna sau primavara sa se lungeasca peste 3 ani , sa execute lucrare cu 4 – 5 muncitori care defapt stau si numai in plin sezon.

Azi  07.06.2013 la ora 09.10  – 09.20  erau kilometri de masini  si intr-o parte si in alta,  si vreo 6 muncitori care stateau la taifas iar siguranta lor era asigurata de catre un politist.

         Aproximativ 50 % din Turismul Romanesc , respectiv 85% din turismul de pe litoral este sabotat prin aceste actiuni planuite si aplicate sistematic. Credem ca aceasta actiune de sabotare este din afara, intrucat este mare lupta pe plan extern pentru turistii din Romania si binenteles si pentru turistii din alte tari care vin pe Litoralul Romanesc .

Se asista cu nepasare  de 10 ani la sabotarea Turismului Romanesc fara sa se implice organele abilitate cu toate ca le-am sesizat de nenumarate ori ( respectiv podul din Constanta , drumul dintre Ef Nord si Sud ).

Solicitam televiziunilor sa nu se tina numai dupa politicieni si tot felul de interlopi sa monteze niste caruri de reportaj si pe podul Agigea sa vada toata lumea cati muncitori stau la umbra si cum sunt umiliti cetatenii acestei tari , cum  este incalcata demnitatea poporului roman.

Pentru demonstrarea celor sustinute de noi  solicitam de urgenta infiintarea unei comisii, din care patronatele sa faca parte, care sa analizeze situatia de lucrari , termeni de axecutie , organigrama cu normele pe fiecare lucrare si in acelasi timp cine  a aprobat ca aceste lucrari sa se desfasoare numai in timpul sezonului estival ( nu acceptam motivatii de genul siguranta in transport, ca podul nu mai prezinta garantie, si tot felul de motivatii de ,,specialistii lui peste” corupti, avand in vedere ca pe timpul lui Ceausescu am lucrat si noi in institutii de cercetare, in normari, organigrame si receptie de lucrari. Orice motivare puerila a organelor de cercetare ne duce cu gandul la aderarea la acest grup infractional ).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.