Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Au inceput inscrierile la Scoala de Muzica Boem Club

Publicat: vineri, 25 august 2017

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, isi deschide portile pentru toti iubitorii de muzica si amatorii de arta, prin intermediul inscrierilor in anul scolar 2017-2018 la cursuri individuale de pian, canto chitara, vioara, saxofon, violoncel, clarinet, tobe si educatie muzicala pentru prescolari.

Pana pe data de 1 Septembrie se mai pot face inscrieri la cursurile de muzica de la cele trei sedii Boem Club din Bucuresti, situate in zone importante din Capitala precum: Piata Dorobanti, Drumul Sarii si rond Piata Alba Iulia;

Scoala de Muzica Boem Club are un istoric de 8 ani pe piata, perioada in care a acumulat in palmares foarte multe premii importante la concursurile de pian, chitara si interpretare.

Ca in fiecare an, cursantii Scolii de Muzica Boem Club vor putea lua parte la auditiile, concertele si concursurile organizate cu si pentru ei, punand in practica astfel toate cunostintele dobandite la cursurile de muzica si facand dovada talentului lor in fata publicului spectator la aceste evenimente. De asemenea, copiii cu varste intre 7 si 17 ani pot participa anual in Tabara de Muzica Boem Club.

Profesorii Scolii de Muzica Boem Club sunt toti absolventi de Conservator, specializati in pedagogie si orientati catre formarea unui numar cat mai mare de muzicieni amatori sau profesionisti. Cursurile de instrument si canto se adreseaza persoanelor de toate varstele, indiferent de varsta sau nivelul de pregatire muzicala iar un avantaj in reprezinta faptul ca la cursurile de muzica pot participa simultan fratii sau se pot programa consecutive orele de muzica;

De asemenea, pentru a inlesni dezvoltarea muzicala a cursantilor, Scoala de Muzica Boem Club pune la dispozitia acestora in mod gratuit, in afara orelor, instrumentele pentru studiu individual. Totodata, cei care vor sa isi cumpere propriul instrument o pot face tot prin intermediul Boem Club.

Este cunoscut faptul ca lectiile de muzica aduc numeroase beneficii copiilor, mai ales in spectrul dezvoltarii gandirii si a personalitatii,  a capacitatii de memorie si a abilitatilor sociale, deci inscrierea la o scoala de muzica nu poate fi decat un lucru extraordinar pentru micii artisti.

Inscrierile la cursurile de muzica se pot face prin telefon la oricare din cele 3 sedii Boem Club iar cursantii pot beneficia de oportunitatea de a-si alege intervalul orar dorit daca se inscriu pana la 1 Septembrie.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din tara, oferind cursuri de muzica pentru toate varstele si pentru orice nivel de pregatire muzicala. Cu o echipa de peste 40 de profesori absolventi de Conservator, Boem Club are 3 sedii in 3 zone importante din Capitala: Dorobanti, Alba Iulia si Drumul Sarii.

Date de contact pentru informatii suplimentare:

Tecla Radulescu- PR Manager Scoala de Muzica Boem Club

E-mail: Tecla.radulescu@boemclub.ro

Telefon: 0768.729.662

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=84592

Publicat de la data aug. 25 2017. Categorii EDUCAȚIE, EDUCAȚIE ȘTIINȚĂ și TEHNOLOGIE, ȘTIINȚĂ.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 august 2019, 8:36
 

N
Predominant înnourat
22°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 24°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 64%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 6:29
Apus: 20:07
Prognoza 25 august 2019
Zi
 

ENE
Parţial însorit
34°C
Vânt: 14 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 6
Noapte
 

NE
Predominant senin
20°C
Vânt: 7 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 23-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 23, 24, 25 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 23, 24, 25 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat, iar local […]

Loto

Horoscop

  • 225.504 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team