Baby Boom Show – evenimentul anului pentru întreaga familie

 

Între 4 şi 7 aprilie în cel mai nou pavilion din ROMEXPO

Primăvara aceasta Baby Boom Show – cea mai mare expoziţie pentru viitoare mămici şi copii cu vârste cuprinse între 0 şi 7 ani – anunţă o ediţie impresionantă.

Baby Boom Show – în casă nouă cu multiple facilităţi pentru vizitatori

Începând cu 2019, Baby Boom Show are loc în unul dintre cele mai noi pavilioane ROMEXPO – Pavilionul B1. Pe lângă un look modern, pavilionul expoziţional aduce numeroase beneficii pentru vizitatorii târgului. Începând cu accesul mult mai uşor în cadrul evenimentului şi până la o sală de conferinţe ce ţine pasul cu noile dotări tehnologice, pavilionul permite spaţii mult mai ample de expunere, ce se vor concretiza în standuri mult mai atractive şi o sectorizare usor de urmărit pentru viitorii participanţi la eveniment.

Baby Boom Show – 151 de companii şi-au confirmat participarea

Cu mai bine de o lună înainte de deschiderea oficială, peste 150 de companii şi-au confirmat deja prezenţa, iar înscrierile continuă!

Cărucioare, scaune auto, mobilier şi decoraţiuni, maternităţi şi bănci de celule stem, îmbrăcăminte şi încălţăminte, alimentaţie, jocuri şi jucării, edituri, librării şi multe, multe altele vor aştepta cei peste 10.000 de vizitatori preconizaţi ai ediţiei de primăvară.

Baby Boom Show – servicii medicale şi cursuri gratuite pentru vizitatori

Baby Boom Show înseamnă mai mult decat o expoziţie. Este un eveniment pentru întreaga familie, ce pune accent pe responsabilitate şi informare corectă.

Astfel, peste 20 de specialişti sunt alături de vizitatorii târgului, oferind evaluări medicale, dar şi susţinând cursuri şi seminarii, toate gratuite, pe întreg parcusul celor patru zile de eveniment.

Evaluări de logopedie si kinetoterapie, cursuri de puericultură, curs de alăptare, cursuri de psihologie sau prim-ajutor sunt doar o mică parte din paleta informaţională oferită în cadrul ediţiei de primăvară Baby Boom Show.

Baby Boom Show pe scurt:

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

4 – 6 aprilie 2019: 10.00 – 19.00 şi 7 aprilie 2019: 10.00 – 18.00

  • Accesul în cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza înregistrării online doar pentru zilele de joi şi vineri.
  • PREȚ BILET: 10 lei / PARCARE VIZITATORI: 5 Lei/ora

Pentru mai multe detalii, accesaţi: www.babyboomshow.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.