Serviciu informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Bancul zilei

Facerea lumii. Varianta financiara

1. La inceput Bancherul a facut Creditul si Depozitul.

2. Si sediul Bancii era netocmit si gol. Intuneric era deasupra lui si Duhul Bancherului se purta pe deasupra ghiseelor.

3. Si a zis Bancherul: “Sa fie Comisioane!” si s-au facut comisioane.

4. Si a vazut Bancherul ca sunt bune comisioanele si a despartit Bancherul comisioanele de restul taxelor.

5. Comisioanele le-a numit bancherul venit, iar taxele le-a numit venit suplimentar. Si a fost ziua intai.

6. Si a zis Bancherul: “Sa fie o tarie prin mijlocul procedurii de credit, ca sa desparta clientii dupa riscuri. si a fost asa.

7. A facut Bancherul taria si a despartit Bancherul dosarele dupa clienti foarte profitabili si clienti deranjant de profitabili.

8. Taria a numit-o Bancherul analiza de risc. si a vazut Bancherul ca este bine. si a fost seara si a fost dimineata: ziua a doua.

9. Si a zis Bancherul: “Sa se adune comisioanele cele de sub cer la un loc si sa se ascunda DAE!” si a fost asa. S-au adunat apele cele de sub cer la locurile lor si s-a ascuns DAE.

10. Pe DAE l-a numit Bancherul “Uciga-l Toaca”, iar adunarea comisioanelor a numit-o Distractie. si a vazut Bancherul ca este bine.

11. Apoi a zis Bancherul: “Sa iasa din credit alte comisioane, cu samanta intr-insele, dupa felul si asemanarea lor si taxe roditoare care sa dea rod cu samanta in sine” si a fost asa.

12. Si a dat fiecare credit alte si alte comisioane, cu samanta intr-insele, dupa felul si asemanarea lor, si taxe roditoare care rodeau cu samanta in sine si a vazut Bancherul ca este bine.

13. Si a fost seara si a fost dimineata: ziua a treia.

14. Si a zis Bancherul: “Sa fie promotii care sa lumineze creditele, sa desparta prostii de fraieri si sa fie semne ca sa deosebeasca anotimpurile, zilele si anii.”

15. Si sa slujeasca drept luminatori pe taria Bancii, ca sa lumineze viitorul ei. Si a fost asa.

16. A facut Bancherul cei doi luminatori mari: Biroul de Credit pentru persoanele fizice si Centrala Incidentelor de Plati pentru cele juridice.

17. Si le-a pus Bancherul pe taria cerului, ca sa-i lumineze acitivitatea

18. Si a vazut Bancherul ca este bine.

19. Si a fost seara si a fost dimineata: ziua a patra.

20. Apoi a zis Bancherul: “Sa misune banca de vietati, fiinte cu viata in ele, care sa ma roage in genunchi sa le dau credite. si a fost asa.

21. A adunat Bancherul animalele cele naive care misuna in banca. si a vazut Bancherul ca este bine.

22.Si le-a binecuvantat Bancherul si a zis: “Semnati contractele si va inmultiti si veniti la Mine cu toate rudele voastre sa le dau credite “

23. Si a fost seara si a fost dimineata: ziua a cincea.

24. Si a zis Bancherul: “Sa facem om dupa chipul si dupa asemanarea Noastra, ca sa stapaneasca fraierii, credulii si toate vietatile ce se tarasc pe pamant si tot pamantul!”

25. Si a facut Bancherul pe al doilea bancher, dupa chipul Sau.

26. Si Bancherul l-a binecuvantat, zicand: “Creste si te inmulteste si umple pamantul si-l supune; si stapaneste peste toate vietatile ce se misca pe pamant in cautare de credite “

27. Apoi a zis Bancherul: “Iata, sa dai imprumuturi in toate valutele pamantului. Acestea vor fi hrana voastra.”

28. Si a privit Bancherul toate cate a facut si iata erau bune foarte. si a fost seara si a fost dimineata: ziua a sasea. In cea de-a saptea zi, a privit peste umar, in timp ce se odihnea.

Deja se facuse o coada de cativa kilometri in fata Bancii…

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=6360

Publicat de la data Mai 14 2013. Categorii BANCUL ZILEI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

RSS De la ANM:

 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 17-03-2018 Ora : 6 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 06:00 si 09:00 In zona : Județul Suceava: zona de munte de peste cota 1800 m;Județul Neamţ: zona de munte de peste cota 1800 m; Se vor semnala : intensificări ale vântului care, la rafală, vor atinge 80...90 km/h
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 17-03-2018 Ora : 6 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 06:00 si 09:00 In zona : Județul Buzău: zona de munte; Se vor semnala : la altitudini mai mari de 1700 m, intensificări ale vântului, ce vor atinge la rafală 90...100 km/h
 • Atentionare meteorologica
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 16-03-2018 Ora : 14 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor; Zonele afectate : conform textelor și hărții. Fenomene : conform textelor Mesaj : MESAJ 1 ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Interval de valabilitate: 17 martie, ora 14 – 18 martie, ora 08Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ;Zone afectate: […]
 • Atentionare meteorologica
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 16-03-2018 Ora : 14 : 00 Nr. mesajului : 2 Intervalul : 18 martie, orele 08 – 23 Zonele afectate : conform textului și hărții Fenomene : precipitații însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, răcire accentuată Mesaj : MESAJ 2 ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Interval de valabilitate: 18 martie, orele 08 […]

17 martie 2018, 18:34
 

NE
Soare
16°C
14 km/h
Perceput de temperatură: 14°C
Presiunea: 1000 mb
Umiditate: 67%
Vânt: 14 km/h NE
Rafale de vânt: 14 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:25
Apus: 18:24
Prognoza 18 martie 2018
Zi
 

NE
Grindine
6°C
Vânt: 22 km/h NE
Rafale de vânt: 36 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

E
Noros
-3°C
Vânt: 11 km/h E
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

Loto

Horoscop

 • 77.852 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team