BCR depăşeşte pragul de 250.000 clienţi care îşi încasează pensia pe card

Banca Comercială Română (BCR) are, în prezent, peste 250.000 de clienţi care îşi încasează pensia pe card datorită ofertei special create pentru ei dar şi încrederii pe care ne-au arătat-o.

Acest lucru ne confirmă încă o dată faptul că pentru aceşti clienţi reprezentăm prima opţiune atunci când vorbim de produse bancare dar şi de servicii nonbancare.

BCR oferă celor interesaţi Pachetul COMOD care a fost special construit pentru a răspunde nevoilor clienţilor pensionari şi include produse şi servicii dedicate.

“Pachetul COMOD BCR oferă pensionarilor costuri reduse cu până la 75% faţă de oferta curentă a băncii. Interesul manifestat de clienţi confirmă încă o dată  că oferta pe care o avem pentru ei este una completă, care să raspundă cât mai bine cerinţelor şi nevoilor lor. De la lansarea lui am avut, în mai putin de doi ani, o dublare a numarului de clienţi ce încasează pensia în cont la BCR. Totodată, noile pachete de cont curent au trezit interesul acestui segment de clienţi pentru facilitaţile pe care le oferă“, a declarat Anda Pastean, sef departament, Departamentul Dezvoltare Afaceri Clienti Persoane Fizice, BCR.

BCR derulează, până pe data de 17 mai a.c. o campanie de promovare pentru încasarea pensiei pe card şi a Pachetului COMOD BCR destinat pensionarilor – “Alegeţi să primiţi pensia pe card la BCR şi câştigaţi sănătate!”

Astfel, toţi clienţii care depun o cerere de virare pensie la BCR în perioada campaniei sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru una din cele 50 de asigurări private de sănătate SeniorMed oferite de BCR Asigurări de Viaţă VIG, care este si partener al acestei campanii.

Avantajele asigurării private de sănătate SeniorMed:

 • Consultaţii gratuite de medicină generală şi de specialitate iniţiale – maxim 4/an
 • Consultaţii gratuite de medicină generală şi de specialitate – control – maxim 4/ an
 • Analize de laborator – 1 set standard/ an
 • Imagistică cu recomandare medic specilailist (ecografie 2D si 3D) – 1/an
 • Radiografie cu recomandare medic specilalist – 1/an
 • Linie telefonică disponibilă pentru programări non-stop
 • Reţea extinsă de clinici partenere

În plus, orice client care încasează pensia în cont la BCR poate achiziţiona o asigurare privată de sănătate SeniorMed de la sediul oricarei sucursale BCR pentru numai 22.5 RON pe luna. „Am dezvoltat această asigurare de sănătate special pentru clienţii pensionari ai BCR, pornind de la nevoia  acestora de a accesa servicii de calitate în sectorul medical privat la un preţ accesibil”, a declarat Mihai Belicciu, membru al directoratului BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

Alegând să primească pensia la BCR, clienţii se bucură de numeroase avantaje:

 • Retrageri gratuite la bancomatele BCR
 • Gratuitate pentru interogarea soldului la bancomatele BCR
 • Gratuitate pentru plata facturilor la ATM
 • Bonus de dobândă de 0,30% faţă de oferta standard/promoţională pentru depozitele cu dobândă fixă în LEI, EUR şi USD pe termen de 3, 6 şi 12 luni daca aleg sa isi achizitioneze Pachetul Comod BCR, un pachet dezvoltat exclusiv pentru incasarea pensiei
 • Timp câştigat şi libertate de mişcare pentru că pensia este virată direct în cont, astfel incat clientii nu mai sunt obligaţi să îşi facă programul după orarul oficiilor poştale sau al poştaşului. Mai mult decât atât, reţeaua de bancomate BCR este cea mai extinsă şi permite accesul la banii din cont 24/7.

Pentru a achiziţiona pachetul COMOD BCR, clienţii se pot adresa în unităţile BCR cu cartea de identitate şi talonul de pensie pentru a solicita virarea pensiei în contul BCR. In atragerea clientilor pensionari, BCR mizeaza pe avantajele competitive ale produsului COMOD BCR:

–      cost al pachetului mai mic decat al concurentei

–      transmiterea lunara a extrasului de cont

–      puncte de loialitate la cardul de debit  şi reduceri la comercianţi; reţea mai mare de comercianţi parteneri ce oferă reduceri la plata prin card

–      interogare sold la ATM gratuit

–      SMS gratuit la primirea pensiei în cont, serviciu disponibil din luna aprilie

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.