Berea Timișoreana vă invită să cinstiți 4 aniversări ale poveștii Curții Berarilor din țară!

20 decembrie se deschide sezonul sărbătorilor alături de Timișoreana în cele 4 Curți ale Berarilor Timisoreana din țară – Ploiești, Iași, București și Timișoara. Vom cinsti o bere strașnic de bună în fiecare oraș în parte, aniversând cu fast și voie bună inaugurarea celor patru locante de seamă, în țară ascultând melodiile mult îndrăgite ale celor de la Provincialii, iar în București alături de cei de la Vița De Vie.

Timișoreana, berea favorită a românilor la fiecare masă datorită gustului său proaspat și perfect echilibrat, vă invită să sărbătorim împreună 4 dintre cele mai frumoase locante din țară. Pe lângă berea de poveste și atmosfera de sărbătoare ce suntem siguri că vă vor încânta de îndată, vă invităm să luați parte, în țară, la un concert de excepție susținut de muzicanții pricepuți cunoscuți sub numele de Provincialii, iar în București la concertul celor celor de la Vița De Vie; pe toți îi veți putea asculta începând cu orele 20:00. Intrarea este liberă tuturor mușteriilor care au trecut de vârsta majoratului.

Curțile Berarilor Timișoreana își vor deschide porțile în zile de sărbătoare în fiecare din cele 4 orașe unde știți că puteți ciocni cea mai iubită bere românească: Timișoreana. Sărbătoarea începe la Ploiești, când mușterii sunt invitați să cinstească până în zori în ziua de 29 noiembrie. Urmând spiritul aniversar, vom continua povestea în dulcele târg al Iașiului pe 30 noimebrie. Pe 7 decembrie vom poposi pe malurile Dâmboviței, pe plaiurile lui Bucur, iar pe 20 decembrie vom încheia cu mare fast la Timișoara, la Curtea Berarilor Timișoreana La Fabrică, acolo unde povestea celei mai îndrăgite beri a românilor a început în 1718.

Iubitorii de povești se vor putea bucura de istoria plină de întâmplări din fiecare oraș de cinste. Vom cinsti halbe de Timișoreana, spumoase precum poveștile locului pentru cei 6 ani de poveste pe care îi aniversăm în București – cea mai veche locatie din tara. La Iași ne vom bucura alături de toți iubitorii de bere Timișoreana pentru cei 5 ani. Și mușterii timișoreni cât și cei din Ploiești se pot cinsti degrabă pentru că de un an Curtea Berarilor Timișoreana a devenit loc de poveste și de povestit, mândru în urbe cum nu-i altul.

Cum cele mai frumoase momente le trăim doar împreună, vă așteptăm să ne bucurăm de seri memorabile, cu cântec și voie bună, acompaniați de o bere Timișoreana, cea mai iubită bere din România.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.