Calea Moșilor, primul bulevard mare al Capitalei, complet reabilitat termic, gratuit

Potrivit datelor centralizate de Primăria Sectorului 2, toate cele 108 blocuri de pe Calea Moșilor sunt incluse în programul gratuit de reabilitare termică al administrației locale astfel că, până cel târziu la sfârșitul anului viitor, această arteră importantă din Capitală va avea schimbat complet aspectul.

„Din cele 108 blocuri de pe Calea Moșilor, 80 de imobile sunt deja reabilitate termic sau sunt în curs de reabilitare termică, alte 28 de blocuri fiind cuprinse în programele de reabilitare termică ale Primăriei Sectorului 2 şi urmează să înceapă lucrările de reabilitare termică conform planificărilor, respectiv în anii 2013 şi 2014. Calea Moșilor este prima mare arteră care va reabilitată termic complet, de la un capăt la celălalt”, a declarat pentru B365.RO primarul Sectorului 2, Neculai Onțanu, sectorul care derulează cel mai amplu program de reabilitare termică gratuită a blocurilor din București.

În prezent, în Sectorul 2 se desfășoară patru programe de reabilitare termică ce vizează un total de 1.644 blocuri, după cum urmează:

Programul I – cuprinde 265 blocuri din care :
– 95% din blocuri au lucrările de reabilitare termică finalizate,
– 5% din blocuri vor avea finalizate lucrările de reabilitare termică până la sfârșitul anului 2013

Programul II – cuprinde 245 blocuri – lucrările sunt în derulare şi se vor finaliza până la sfârşitul anului 2013

Programul III – cuprinde 601 blocuri – pentru acestea s-au efectuat expertizele tehnice, auditul energetic, documentaţiile de avizare a lucrărilor de intervenţie, proiectele tehnice și detaliile tehnice de execuţie.

Programul IV – cuprinde 533 blocuri – lucrările de reabilitare termică vor începe în luna septembrie 2014 şi se vor finaliza la sfârşitul anului 2015.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.