Campania „Nu Mă Uita În Gara De Nord!”

Fie că sunteți elevi, studenți sau oameni maturi, fiecare dintre voi are cel puțin o experiență în tren, demnă de povestit.

Ca de pildă, o excursie în care ați mers cu trenul și v-ați creat amintiri…sau naveta pe care o faceți săptămânal ca să puteți ajunge la facultate sau înapoi acasă…sau voi, cei care sunteți părinți, sigur v-ați plimbat măcar o dată pruncul cu trenul.

Desigur, e un mijloc de transport, de cele mai multe ori poate mai sigur decât celelalte, însă doar de voi depinde dacă rămâne sau nu tot atât de sigur.

Păstrați-vă bagajele aproape, COPIII și mai aproape!

Trăim deja vremuri tehnologizate, suntem în secolul XXI, nimeni nu mai merge cu trenul fără să aibă bilet, sau așa ar trebui!

Firma de transport feroviar TFC îți dă ocazia să călătorești cu nașu’ ca să-ți iei bilet din tren dar îți rupe bon.

Când călătorim cu trenul trebuie să avem grijă de noi, indiferent că vorbim despre bagajele în care ne ținem lucrurile personale, de mesajele pe care le scriem și care fac parte din intimitatea noastră sau de documentele, parolele și fotografiile din laptop.

Cel mai important lucru pe această lume sunt COPIII, fără ei suntem pierduți, nu vrem să-i pierdem, nu-i așa?!

Trebuie să aveți grijă de copiii voștri, peste tot, nu numai în gară sau în tren!

Campania ,,Nu Mă Uita În Gara de Nord!” are loc în perioada 15 noiembrie 2019- 15 ianuarie 2020 și este susținută de către SNCFR, ProLex, Asociația Culturală Artistică ,,JOC”- B.M.R, Poliția Capitalei- Serviciul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Poliția Transport Feroviar, Clubul Copiilor Sector 1.

Mai multe detalii legate de activitatea poliției dar și despre bagajele uitate, găsiți pe pagina de Facebook ,,Împreună respectăm ordinea publică”.

Prima zi a campaniei a avut loc la Biroul de Informații din cadrul Gării de Nord din București. La eveniment au participat actori, care au susținut două momente artistice, axându-se pe subiect. Au fost apreciați de către publicul numeros și intervievați de către presă, deliciul spectatorilor a fost însă micul ,,Goe”, un băiețel blond și inteligent.

Au interpretat: Magda Băcescu, Ștefan Apostol, Gabriel Perșinaru, Cosmin Gârjoabă, Cosmin Brebinaru, Claudia Florea, Dorotheea Hurjui, Dana&Horia Danciu, Sebastian Didiță.

Sursă video: Împreună respectăm ordinea publică – Primul spot pentru campania de informare și conștientizare, „Nu mă Uita În Gara de Nord!”

Obiectivele campaniei:

1)  Creșterea gradului de conștientizare a călătorilor cu privire la riscuri

2) Creșterea gradului de informare a călătorilor cu privire la drepturile și obligațiile lor

3) Creșterea gradului de încredere a cetățenilor în Poliție

SURSA: Comunicat de presă

Parteneri media: TVR, Național Tv, JOB Tv.

Sursa text: Alexandrachirawordpress.ro

Sursa video: Canal YouTube- Alexandra Elena Chira

Alexandra Elena Chira Bobea

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.