Campanie Bosch – "Fără compromisuri: consum redus de apă și vase strălucitoare!"

Bosch a lansat campania „Fără compromisuri: consum redus de apă și vase strălucitoare!”. Clienţii Bosch care cumpără orice maşină de spălat vase Bosch până pe 30 aprilie 2014 beneficiază de o ofertă specială – primesc o reducere de până la 500 de lei. În plus, clienţii Bosch vor primi și un cadou special – un set de produse Finish ce cuprinde 14 tablete All in 1, o soluție pentru curăţarea vaselor şi un odorizant pentru mașina de spălat vase.

Maşinile de spălat vase Bosch permit o mare economie de apă

Cei mai mulţi oameni cred că este mult mai ieftin să speli vasele cu mâna, însă un calcul simplu arată câtă economie se face folosind maşina de spălat vase Bosch. Economia de apă echivalează cu 5 duşuri gratuite într-o săptămână. Maşina de spălat vase Bosch permite o economie mare de apă, comparativ cu spălatul manual al vaselor. Utilizarea inteligentă a apei şi curăţarea igienică, duc la o economie de sute de litri de apă în fiecare an.

Maşinile de spălat vase Bosch duc şi la o economie de bani şi de timp

Maşina de spălat vase Bosch oferă unei familii de 4 persoane cu până la 45 de minute mai mult timp liber într-o zi. Asta înseamnă 23 de zile libere într-un an.
Economia de energie făcută echivalează cu alimentarea gratuită cu energie electrică a unei combine frigorifice timp de 1 an. Mai mult, designul maşinii permite spălarea veselei indiferent de dimensiunea ei, iar programele de spălare automată sunt uşor de folosit.

De ce maşinile de spălat vase Bosch?

• Economie de timp – maşina de spălat vase Bosch face totul mai repede şi mai bine, iar clienţii Bosch câştigă 23 de zile libere pe an.
• Spală perfect igienic – cu opţiunea HygienePlus sau programul Intensiv 70°.
• Economie de bani – se consumă mai puţină apă şi mai puţină energie.
• Flexibilitate – sistemul RackMatick şi sertarul Vario sunt special create pentru vesela de orice dimensiune.
• Este uşor de folosit – are o multitudine de programe automate de spălare.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.