Când guvernanții au alte treburi cu justiția: Aproape o treime dintr-un zid de protecţie al Penitenciarului Tulcea are fisuri considerabile

Aproape o treime dintr-un zid de protecţie al Penitenciarului cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) din Tulcea prezintă fisuri ce au lăţimi considerabile, conducerea instituţiei anunţând joi că face demersuri pentru întocmirea caietului de sarcini în vederea realizării expertizei geotehnice necesare execuţiei lucrărilor de reparaţie.

Fisurile mai late decât grosimea unei palme se pot vedea pe circa 20 de metri şi sunt semnalizate prin montarea unor indicatoare.

„Cauza crăpăturilor din zid nu este cunoscută la momentul actual. Fisurile au fost observate în luna ianuarie a acestui an”, se arată într-o adresă remisă la solicitarea AGERPRES şi semnată de conducerea PRMS Tulcea.

Potrivit acesteia, reprezentanţii PRMS au solicitat fonduri pe lista de investiţii pentru efectuarea unei expertize geotehnice în vederea stabilirii cauzelor apariţiei fisurilor.

„S-au primit fonduri pentru trimestrul al III-lea 2018 şi se întocmeşte caietul de sarcini pentru achiziţia serviciilor de expertizare”, conform adresei PRMS.

Studiul geotehnic care urmează să fie întocmit va indica, potrivit sursei menţionate, şi suma necesară execuţiei lucrărilor de reparaţie.

Sursa: AGERPRES

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.