Caravana Cartii poposeste in Galleria Arad

BookLand revine la Arad! Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Mall, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.

Ai cu ce te lauda?

Vino sa te captusim cu motive de lauda. In Caravana BookLand gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mai frumoasa si conversatiile mai interesante.

Galleria Arad derulează încă de la lansarea sa pe piaţă diferite proiecte educaţionale, încercând să asigure arădenilor accesul facil spre cunoaştere. Prezenţa Bookland în incinta mall-ului este unul dintre demersurile în care ne implicăm cu plăcere întrucât ne conferă prilejul de a oferi  comunităţii suport informatic într-o formă variată. Avem încrederea că cea de-a treia ediţie a  Târgului de carte-muzică-film şi jocuri organizată în Arad se va bucura de prezenţa arădenilor care au dovedit deschidere faţă de toate evenimentele cultural-educaţionale organizate de Galleria Arad,declară Tina Vîrlan, Mall Manager.

“Anul acesta, BookLand va incerca sa vina si mai aproape de prietenii sai! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de intalnire mai accesibile si mai populare si am pregatit momente artistice si culturale care sa satisfaca pretentiile tuturor vizitatorilor nostri: de la cel mai mic pana la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

 

Confirma prezenta ta pe: https://www.facebook.com/events/278727658928012/

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand.   Alatura-te si tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.