Carmen Harra – BEHIND CLOSED DOORS

Faima companiei discografice EUROSTAR  a depășit granițele țării. Argumentez prin gestul unor soliști, stabiliți pe mapamond, care revin pentru a-și încredința creativitatea acestui label în vederea realizării unui compact disc.

Este și cazul solistei Carmen Mureșan Harra. Am colaborat cu ea prin firmele ELECTRECORD și ARIA. Am reîntâlnit-o așa cum o știam: frumoasă, elegantă, suplă; cu vocea neschimbată. I-am apreciat, ca și  mai  înainte, vorbirea fluentă, literară în limba engleză, timbrul  armonios în toate registrele, competența mangerială.

 

A ctitorit versiuni ale trio-ului EXPRES, cu care a înregistrat succese muzicale și de turneu, remarcabile! Grație și unei inteligențe aparte: acum este doctor în psihologie, clinician licențiat, a scris 8 cărți. Cea pe care  o am  în  mână poartă titlul Decodificarea destinului; este tradusă de Cleopatra MEDVEDCHI.

Cele 11 piese ale discului compact sunt creații proprii ale solistei, majoritatea pe versuri proprii. Au ritmică de șlagăr (în breaslă, el este identificat prin sintagma estam-estam).

Sunt cântate în engleză, spaniolă și română. Cel mai mult mi-a plăcut OTRA VIDA. Este un hit…

Programul, excelent redat și tehnic, este o reușită a talentului interpretei, un titlu interesant în catalogul Eurostar, ale cărei surprize nu mai contenesc!

                                                       Daniela Caraman Fotea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.