Serviciu informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Carol Novak, sabotat de vechea gardă din federație!

Publicat: marți, 15 octombrie 2013

Singurul campion paralimpic din istoria sportului românesc face miercuri, de la ora 11.00, la Grand Hotel Continental, dezvăluiri de senzație din lumea ciclismului autohton, se arată într-un comunicat remis redacţiei Ultima Oră. Ales președinte al Federației Române de Ciclism în 2013, Novak este împiedicat să își pună în aplicare planurile pentru dezvoltarea acestui sport chiar de către unii membrii ai propriei federații!
30 de cluburi afiliate la Federația Română de Ciclism au participat în data de 12.10.2013 la Adunarea Generală Extraordinară care a avut loc la Marghita.

În urma dezinformărilor repetate ale secretarului general Vasile Selejan și ale acoliților săi, Ministerul Tineretului și Sportului nu a validat încă deciziile luate în cadrul Adunarii Generale.

Se întâmplă lucruri halucinante, care seamănă cu tacticile mafiote de intimidare. Mi-a fost violată corespondența, mi s-a ascuns chiar ștampila de către unii dintre membrii federației. În plus, contabilul angajat nu efectuează plata contribuțiilor către stat și aflu constant de noi infracțiuni ale fostei conduceri. Marea majoritatea a cluburilor private doresc o schimbare radicală în ciclismul românesc, să ne aliniem și noi la standardele profesioniste de afară. Am fost ales președinte din acest motiv și voi lupta până la capăt pentru a ne realiza obiectivele! – Eduard Carol Novak, președinte Federația Română de Ciclism.
Adunarea Generală Extraordinară a avut loc în urma convocării semnate de peste 2/3 din numărul membrilor FR Ciclism, convocare în care sunt semnalate grave disfuncționalități în ceea ce privește desfășurarea activității forului și necesitatea identificării măsurilor ce se impun pentru remedierea situației.

Președintele ales, Novak Carol Eduard, a prezentat în deschiderea Adunării Generale Extraordinare o parte din problemele cu care se confruntă de la alegerea în funcție :
1. Neînregistrarea documentelor în Registrul de Intrări și Ieșiri, Federația neavând o situație clară a actelor echipelor și cluburilor.
2. Contabilitate intenționat defectuoasă cu scopul de a sabota activitatea Președintelui.
3. Un Statut nefuncțional, prin care Președintele răspunde legal de această federație însă nu deține nici un control asupra angajaților.
4. Imposibilitatea de a supune la control documentele contabile, prin neaprobarea de către Consiliul Director a auditului financiar, pentru ca nici o persoană să nu poată avea o imagine clară asupa situației reale din FRC.
5. Necunoașterea patrimoniului real al FRC.
6. Inducerea în eroare a președintelui pentru ca programele sale să eșueze.
7. Neplata contribuților către stat de către contabilul angajat.
8. Neplata cotizațiilor salariale care revin angajatorului timp de 4 ani.
9. Deschiderea corespondenței Președintelui de către angajații FRC fără aprobarea acestuia..

Delegații au avut o discuție liberă referitoare la problemele din FR de Ciclism, probleme care au afectat acet sport, au dus la desființarea mai multor cluburi și la retragerea din activitate a mai multor sportivi de valoare și au continuat cu punctele de pe ordinea de zi.

În urma votului liber exprimat de delegați au fost afiliate șase noi cluburi (Clujul Pedalează, Triumf 33 Cycling, Municipal M Ciuc, Club Ciclism si Triatlon Sibiu, Cheile Grădiștei, Velosport), au fost aleși alți membri ai Consiliului de Administrație și a fost aprobat noul Statul al FR de Ciclism.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=16615

Publicat de la data oct. 15 2013. Categorii Breaking News, Social, SPORT.

Zona comentariilor

Meteo în țară

14 decembrie 2019, 11:00
 

NE
Ceaţă
6°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 4°C
Presiunea: 1000 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:44
Apus: 16:36
Prognoza 15 decembrie 2019
Zi
 

VSV
Înnourat
11°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Senin
0°C
Vânt: 4 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

RSS De la ANM:

 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 13-12-2019 Ora : 23 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 23:00 si 05:00 In zona : Județul Caraş-Severin: Reșița, Moldova Nouă, Oravița, Anina, Teregova, Bozovici, Pojejena, Carașova, Berzasca, Prigor, Lupac, Luncavița, Iablanița, Sichevița, Răcășdia, Buchin, Grădinari, Sasca Montană, Dognecea, Lăpușnicu Mare, Bănia, Dalboșeț, Târnova, Coronini, Forotic, Eftimie Murgu, Ticvaniu […]
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 13-12-2019 Ora : 23 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 23:00 si 05:00 In zona : Județul Ialomiţa: Urziceni, Fierbinți-Târg, Coșereni, Gârbovi, Manasia, Bărcănești, Dridu, Jilavele, Bărbulești, Ion Roată, Adâncata, Axintele, Armășești, Sălcioara, Movilița, Alexeni, Grindu, Sinești, Sfântu Gheorghe, Valea Măcrișului, Balaciu, Roșiori, Maia, Rădulești, Moldoveni, Sărățeni, Drăgoești, Ciocârlia, […]
 • Atentionare meteorologica
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 11-12-2019 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Zonele afectate : conform textului și hărții Fenomene : viscol în zona montană înaltă și strat consistent de zăpadă Mesaj : ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN  Interval de valabilitate: 12 […]

Loto

Horoscop

 • 248.655 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team