Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Cărțile de colorat „Anti-stres”

Publicat: vineri, 24 februarie 2017

Cartea anti-stres este o broșură de colorat , cu imagini foarte frumoase și în același timp și creative. Are o textură mai complicată , deoarece este dedicată adulților , dar asta nu înseamnă că majoritatea copiilor nu vor avea răbdarea necesară să o coloreze , ba dimpotrivă , le-ar putea ocupa timpul.

Cartea poate fi colorată atât cu creioane , cât și cu carioci , deoarece grosimea filelor nu permite trecerea culorii pe partea cealaltă, astfel imaginea următoare nu va fi pătată.

Cartea anti-stres este bună pentru că ne relaxează creierul , ne odihnim psihic în timp ce colorăm , astfel ne „de-stresăm” și totodată ne aducem aminte cu drag de anii copilăriei , de atunci când coloram la grădiniță și desenele noastre erau expuse pentru a fi văzute de către părinți. Același lucru îl puteți face și acasă dacă simțiți că locuința dumneavoastră nu este suficient de decorată , vă puteți face propria expoziție pe pereți , lipind aceste minunate desene.

Forme geometrice , animăluțe sau peisaje , vă vor împodobi apartamentul sau casa , iar acest lucru vă va aduce foarte mult echilibru emoțional și mulțumire sufletească , deoarece au fost realizate de dumneavoastră.

Prietenii și rudele care vă vor vizita , cu siguranță vor fi încântați de idee și vor vrea să facă același lucru , acasă la ei.

Această carte anti-stres are o mulțime de avantaje , dar mare atenție cum vă gestionați timpul . Ea e făcută pentru a fi colorată atunci când vă plictisiți , atunci când vreți să vă eliberați de energia negativă , dar nu și când aveți de lucru sau alte lucruri mult mai importante de făcut. Ca de exemplu , în cazul studenților , atunci când sunt în sesiune , sau în cazul adulților , la locul de muncă sau chiar acasă , atunci când au de făcut treburile casnice , trebuie impusă o limită de folosire , căci altfel puteți deveni dependenți.

Alexandra Elena CHIRA

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=21798

Publicat de la data feb. 24 2017. Categorii STUDENT NEWS.

Zona comentariilor

Meteo în țară

22 septembrie 2019, 18:20
 

VSV
Soare
23°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 22°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 23%
Vânt: 4 km/h VSV
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:02
Apus: 19:14
Prognoza 23 septembrie 2019
Zi
 

S
Parţial însorit
25°C
Vânt: 0 km/h S
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 4
Noapte
 

NNE
Noros
14°C
Vânt: 4 km/h NNE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 4
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 229.798 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team