Cărțile de colorat „Anti-stres”

Cartea anti-stres este o broșură de colorat , cu imagini foarte frumoase și în același timp și creative. Are o textură mai complicată , deoarece este dedicată adulților , dar asta nu înseamnă că majoritatea copiilor nu vor avea răbdarea necesară să o coloreze , ba dimpotrivă , le-ar putea ocupa timpul.

Cartea poate fi colorată atât cu creioane , cât și cu carioci , deoarece grosimea filelor nu permite trecerea culorii pe partea cealaltă, astfel imaginea următoare nu va fi pătată.

Cartea anti-stres este bună pentru că ne relaxează creierul , ne odihnim psihic în timp ce colorăm , astfel ne „de-stresăm” și totodată ne aducem aminte cu drag de anii copilăriei , de atunci când coloram la grădiniță și desenele noastre erau expuse pentru a fi văzute de către părinți. Același lucru îl puteți face și acasă dacă simțiți că locuința dumneavoastră nu este suficient de decorată , vă puteți face propria expoziție pe pereți , lipind aceste minunate desene.

Forme geometrice , animăluțe sau peisaje , vă vor împodobi apartamentul sau casa , iar acest lucru vă va aduce foarte mult echilibru emoțional și mulțumire sufletească , deoarece au fost realizate de dumneavoastră.

Prietenii și rudele care vă vor vizita , cu siguranță vor fi încântați de idee și vor vrea să facă același lucru , acasă la ei.

Această carte anti-stres are o mulțime de avantaje , dar mare atenție cum vă gestionați timpul . Ea e făcută pentru a fi colorată atunci când vă plictisiți , atunci când vreți să vă eliberați de energia negativă , dar nu și când aveți de lucru sau alte lucruri mult mai importante de făcut. Ca de exemplu , în cazul studenților , atunci când sunt în sesiune , sau în cazul adulților , la locul de muncă sau chiar acasă , atunci când au de făcut treburile casnice , trebuie impusă o limită de folosire , căci altfel puteți deveni dependenți.

Alexandra Elena CHIRA

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.