Casa Experimentelor – Proiect nou impreuna cu Fundatia Orange: „Stiinta pentru toti, pentru o viata mai buna”

Asociatia pentru Formare organizeaza luni, 9 octombrie 2017orele 11.00 – 13.00, la conferinta de prezentare a proiectului „Stiinta pentru toti, pentru o viata mai buna”, initiativa cu scop educativ adresata persoanelor cu deficiente de auz si de vaz.

Evenimentul va avea loc in parteneriat cu Fundatia Orange la sediul Casa Experimentelor, Calea Vitan nr. 242, sector 3, Bucuresti.

Casa Experimentelor este primul centru stiintific non-profit din Romaniacare si-a deschis portile in anul 2015 cu scopul de a stimula interesul copiilor si tinerilor pentru stiinta, contribuind astfel la cresterea nivelului de educatie al acestora. De 3 ani pune la dispozitia publicului peste 100 de exponate cu ajutorul carora pot experimenta intr-un mod facil, distractiv si sigur fenomentele stiintifice din diferite domenii: mecanica, fizica, chimie, matematica s.a.

Incepand cu luna septembrie, cu ajutorul Fundatiei Orange, mare parte din aceste experimente vor putea fi realizate si de persoane cu deficiente de auz si de vaz, fiind perfect adaptate nevoilor lor.

Mai multe informatii despre Casa Experimentelor puteti afla pewww.casaexperimentelor.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.