Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Cătălin Predoiu: Va merge Ponta de partea progresului sau se întoarce înapoi în anii Năstase?

Publicat: miercuri, 11 decembrie 2013

Prezentăm declaraţia de presă a prim-vicepreşedintelui PDL, Cătălin Predoiu, cu privire la modificarile aduse Codului Penal:
„Vreau să explic cetăţenilor ce consecinţe au pentru ei ceea ce face acum majoritatea USL şi Guvernul Victor Ponta. Semnalul pe care ei îl trimit lumii este acela de hoţie, de pregătire a terenului pentru hoţii şi mai mari. Aceşti oameni abrogă legi şi le modifică pentru a le fi uşor să fure.

Si trebuie s-o spunem răspicat. Nu mai putem aştepta. Această conduită va însemna o reacţie din partea Europei, din partea democraţiilor civilizate, din partea celor care ne-au ajutat în toţi aceşti ani, nu numai să ne facem legi mai drepte, ci să şi avem ajutor financiar.

 Nu o să mai putem să atragem fonduri europene, nici măcar câte am reuşit până azi. N-o să mai avem investiţii străine şi prin asta nu o să mai avem locuri de muncă. Şi trebuie să ştie fiecare român că pâinea de pe masă este afectată de aceşti indivizi impostori care se află în Parlamentul României şi care la ceas de seară precum tâlharii au modificat legi fundamentale pentru această ţară ca să-şi scape pielea . Aceasta este prima consecinţă. Şi cea de-a doua este depărtarea pas cu pas de un vis al multor generaţii şi anume să stăm în Europa civilizată şi să nu mai fim la marginea istoriei, pe muchia dintre est şi vest. S-a realizat cu multă muncă acest ideal şi mi se pare inadmisibil ca doar câţiva oameni să-l pună în pericol. Dl. premier Ponta, dacă vrea să fie responsabil să-şi cheme majoritatea la vot şi să refacă tot ce au stricat cât a fost dânsul în voiaj în Africa să ceară blagoslovirea.

Să vină în faţa naţiunii şi să le spună cetăţenilor ce are de gând. Dacă nu, Guvernul domniei sale va fi un fel de Guvern al lui Ali Baba şi cei 40 de hoţi. Aşa vrea să intre în istorie domnul Ponta la vârsta lui?

Să vină din Africa de unde e şi să ne spună ce i-a spus dl preşedinte Obama. Eu nu cred că dl Obama i-a spus: modifică legile penale, modifică statul de drept, modifică toate progresele pe care le-a făcut România în ultimii ani.

Dl. Ponta are de ales. Merge de partea progresului sau se întoarce înapoi în anii Năstase? Asta este alegerea pe care trebuie sa o facă dânsul. Şi daca o face greşit, noi vom face toate mişcările politice posibile şi dacă e nevoie şi de stradă, mergem şi în stradă ca să arătăm oamenilor că democraţia începe să fie în mare pericol în România.

Nu vrem să ajungem ca în Ucraina, sa protestăm în faţa Parlamentului. Totuşi România este stat membru al Uniunii Europene şi nu se poate ca la ceas de noapte, la 12 noaptea, când toată lumea doarme, să se modifice codul penal ca să scape câţiva oameni certaţi cu legea. Pentru câţiva oameni certaţi cu legea, noi nu putem sacrifica o ţară”.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=19740

Publicat de la data dec. 11 2013. Categorii POLITIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 februarie 2020, 6:00
 

V
Parţial înnourat
1°C
11 km/h
Perceput de temperatură: -3°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 86%
Vânt: 11 km/h V
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:04
Apus: 17:55
Prognoza 24 februarie 2020
Zi
 

VNV
Parţial însorit
17°C
Vânt: 14 km/h VNV
Rafale de vânt: 32 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

VNV
Senin
-1°C
Vânt: 4 km/h VNV
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 22-02-2020 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textului; Zonele afectate : conform textului și hărții; Fenomene : conform textului; Mesaj : MESAJ 1ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Interval de valabilitate: 23 februarie, ora 06:00 - 23 februarie, ora 18:00 Fenomene și zone vizate: intensificări ale vântului […]
  • Avertizare meteorologica
    COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 22-02-2020 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 2 Intervalul : conform textului; Zonele afectate : conform textului și hărții; Fenomene : conform textului; Mesaj : MESAJ 2AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN  Interval de valabilitate: 23 februarie, ora 18:00 - 24 februarie, ora 18:00 Fenomene și zone vizate: intensificări ale vântului […]

Loto

Horoscop

  • 266.396 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team