Catena este alături de copiii şi de adulţii care suferă de boli incurabile

Și în acest an, Catena-Farmacia Inimii este alături de oamenii care au cel mai mult nevoie de ajutor, participând la cel mai important eveniment caritabil al anului organizat de HOSPICE Casa Speranţei. Totul în beneficiul copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile și pentru care orice gest înseamnă enorm.

Un partener de tradiție al evenimentelor organizate de fundație, Catena a contribuit, alături de ceilalți participanți la eveniment, la strângerea unei sume impresionante de aproape 300.000 de euro. Acești bani vor ajuta fundația să reia serviciile gratuite de îngrijire paliativă la domiciliu. Vestea este una extrem de importantă, în condițiile în care anul trecut, din cauza instabilității financiare, fundația a fost nevoită să-și suspende serviciile paliative acordate gratuit pacienților, în sectoarele 4, 5 și 6 din Capitală.
Peste 300 de invitați au participat la ediţia 2019 a Balului Edelweiss, eveniment prezentat de actorii Ada Condeescu și Matei Dima. A fost o seară cu artă și fapte bune, în beneficiul miilor de copii și adulți care înfruntă un diagnostic incurabil. Prietenii, partenerii, sponsorii, donatorii și susținătorii cauzei îngrijirii paliative în România au participat la eveniment, iar bunătatea și generozitatea acestora s-a tradus în sprijin și îngrijire gratuită pentru pacienții HOSPICE.
Evenimentul a inclus și licitații, la care a participat și Farmacia inimii. De altfel, Graham Perolls, președintele fondator al HOSPICE Casa Speranței, și Mirela Nemţanu, director executiv HOSPICE Casa Speranței, au mulțumit Catena și celorlalți parteneri pentru sprijinul şi susţinerea arătate, fără de care ajutarea copiilor și adulților care suferă de boli incurabile nu ar fi fost posibilă.
„Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au fost aproape într-un moment atât de dificil, s-au implicat și ne-au sprijinit. Cu extraordinara generozitate a partenerilor noștri, Balul Edelweiss s-a transformat într-o poveste despre speranță și dăruire. Mulțumim tuturor celor care fac parte din povestea HOSPICE și ne ajută să transformăm durerea în dor pentru pacienții noștri și pentru familiile lor”, a declarat Mirela Nemțanu, director executiv HOSPICE Casa Speranței.
Printre invitații la eveniment s-au numărat susținători ai îngrijirii paliative, precum ambasadorul Marii Britanii în România, Excelenţa Sa Andrew James Noble, ambasadorul Israelului în România, Excelenţa Sa David Saranga, Diana Păun, consilier de stat în Departamentul Sănătate Publică, Excelenţa Sa Rodrigo Guzman, consulul Republicii Chile în România, Prinţul Grigore Ghyka, Nicolae și Alina de Roumanie.
Despre Catena
Un partener tradițional al HOSPICE Casa Speranței, Catena a fost laureată în 2017 cu Hospice Champion Award, drept recunoaștere pentru sprijinul acordat fundației de-a lungul timpului. Catena este aproape de oamenii care au nevoie de ajutor și prin alte proiecte pe care le susține din inimă, precum Salvați Copiii România, OvidiuRo și Fundația Light into Europe. În ultimii ani, în urma implicării majore în astfel de evenimente, Catena a primit numeroase premii, trofee si distincții de excelență, toate menite să arate că Farmacia inimii este, în permanență, alături de toți românii.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.