CE BANCI AU RETRAGERI DE NUMERAR GRATUITE LA ORICE ATM?

Bancile au inceput sa le ofere consumatorilor beneficii daca aleg produsele si serviciile comercializate de acestia.

Fie ca este vorba de reduceri de costuri sau chiar gratuitati, poti beneficia de aceste avantaje daca alegi sa incasezi veniturile prin banca.

Zero costuri la eliberarea de numerar

Majoritatea institutiilor bancare ofera clientilor sai zero costuri la retragerea de numerar de la bancomatul propriu, sunt insa si banci care nu percep comision daca alegi sa scoti bani si de la alt ATM din tara sau strainatate.

Citeste si: Ce banci iti „scapa” salariul de comisioane

Beneficii…dar si conditii

Pentru a beneficia de toate avantajele acestor oferte este nevoie sa indeplinesti si o serie de conditii, care pot face referire la: venit, incasari lunare, plati minime etc.

O banca ce ofera astfel de beneficii este Raiffeisen Bank, unde daca suma incasarilor lunare in contul curent in lei este de minimum 2.000 lei, la Pachetul Zero Tot poti avea gratuit administrarea lunara a pachetului si a contului, emiterea si administrarea gratuita a cardului, precum si retragerea de la orice ATM din tara.

La Piraeus Bank ai gratuit retragerea de la ATM-ul propriu precum si de la ATM-urile altor banci din Romania, primele doua tranzactii pe luna, pentru venituri de minim 2.000 lei.

Sunt insa si banci nu impun conditii.

Clientii Banca Romaneasca pot retrage numerar de la orice ATM din Romania cu costuri zero, daca detin unul dintre noile Pachete de cont curent: Pachet LIBER, Pachet LIBER PLUS, Pachet FARA FRONTIERE si Pachet FARA FRONTIERE PLUS.

Acest beneficiu este oferit indiferent daca clientul incaseaza sau nu salariul intr-un cont la Banca Romaneasca sau daca realizeaza sau nu un rulaj minim prin acel cont curent„, se arata in comunicatul de presa.

Vezi ce alte beneficii ofera banca, aici.

Retrageri numerar de la orice ATM din lume

Pana la sfarsitul anului, la Idea Bank ai zero costuri pentru retragerea de numerar de la orice ATM din tara sau din strainatate, daca iti aduci salariul sau venitul de minim 1.500 lei/luna la Idea::Bank sau platesti cu cardul tau la comercianti sau pe internet de minim 700 lei/159 euro pe luna.

Oferta se pentru maxim 15 retrageri numerar/luna.

Acest beneficiu il intalnim si la ING Bank daca iti aduci salariul (minim 700 lei) si faci o plata pe luna (comercianti, online).

Sursa: Finzoom

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.