Ce îşi doresc românii în avion

Un avion cu plafon care să ofere vedere panoramica sau unul în care sa existe bone şi o zona special amenajată pentru copii, sunt câteva exemple de inovaţii pe care românii şi-ar dori să le găseasca la bordul unui avion.

Astfel, potrivit rezultatelor unui studiu cantitativ, comandat de compania aeriana British Airways la inceputul acestui an, 63% dintre romani si-ar dori ca in timpul calatoriei cu avionul sa poata naviga pe internet, in timp ce 25%, respectiv 15%  dintre acestia si-ar dori o vedere panoramica sau bone pentru copii.

Avand ca obiectiv identificarea preferintelor pasagerilor in ceea ce priveste zborurile pe distante scurte, studiul a fost realizat pe un esantion de 2,000 de calatori din Romania, Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia, Belgia, Olanda si Polonia, care calatoresc cu avionul de cel putin doua ori pe an.

Potrivit rezultatelor studiului, check-in-ul online a fost votat drept cea mai apreciata inovatie tehnologica la bordul avioanelor de catre 51% dintre romani, in timp ce 23% dintre acestia considera ca biletul electronic este cea mai utila inovatie tehnologica. In topul preferintelor se mai numara biletul de imbarcare de pe telefonul mobil (8%) si check-in-ul automat la chioscurile special amenajate (5%).

Printre facilitatile pe care romanii le apreciaza cel mai mult atunci cand calatoresc cu avionul se numara serviciile la bordul aeronavei (41%), in timp ce pentru respondentii din toate celelalte tari scaunele confortabile conteaza cel mai mult.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.