Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

„Cea mai bună colectare online a taxelor şi impozitelor 2012”, pentru Primăria Sectorului 2

Publicat: marți, 02 aprilie 2013

Primăria sectorului 2 a primit premiul pentru „Cea mai bună colectare on-line a taxelor şi impozitelor 2012”, distincţie oferită marţi, 25 martie, la Teatrul Excelsior, în cadrul celei de-a XII-a ediţii a „Galei de premiere a excelenţei în industria plăţilor fără numerar”, ca o recunoaştere a interesului deosebit manifestat în implementarea unor metode moderne de încasare a taxelor şi impozitelor.De mai bine de zece ani, Primarul Neculai Onţanu a susţinut îmbunătăţirea permanentă a serviciilor prestate de Direcţia Venituri Buget Local din cadrul Primăriei Sectorului 2 pentru a crea proiecte inovatoare în activitatea de gestionare şi încasare a impozitelor şi taxelor cuvenite bugetului local al sectorului 2.
Unul dintre aceste proiecte constă în oferirea unor mecanisme de plată electronică (cu ajutorul cardului bancar, prin intermediul POS-ului sau online), persoanelor active din sectorul 2, persoane care nu au timpul necesar pentru a se deplasa la sediile DVBL sau la oficiile poştale. Prin intermediul internetului, de acasă sau de la birou, aceştia îşi pot verifica situaţia fiscală, pot efectua plăţi şi pot solicita şi obţine certificate fiscale online.
Dovadă a uşurinţei şi eficienţei proiectului, stă numărul mare de utilizatori care, chiar din seara de Revelion, au devenit primii plătitori de taxe şi impozite din Capitală. Primăria Sectorului 2 va continua să exploreze noi mecanisme de gestionare şi colectare care să-i menţină primul loc în cadrul activităţii de pionierat în cadrul administraţiei publice locale.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=3655

Publicat de la data apr. 2 2013. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

21 februarie 2020, 7:51
 

N
Ceaţă
0°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 2°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:07
Apus: 17:52
Prognoza 22 februarie 2020
Zi
 

N
Predominant înnourat
11°C
Vânt: 4 km/h N
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

S
Parţial înnourat
1°C
Vânt: 4 km/h S
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 265.953 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team